![]() |
|
PEUGEOT 206 HARARET |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fan rolelerinin yeri
fan reziztansında hemen rolelerin altında termostat müşürüde ilk sayfada son resimde gözüküyor. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Evet fanın sadece ikinci kademesi çalışıyor büyük ihtimalle.
Fan tesisatı kontrol edilmeli. Röle ve rezistansda sorun olabilir.
|
|
![]() |
|
omrhalici ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omrhalici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar sanayi uğradım bir sıkıntı görmediler ben yine emin olmak için peugeot yetkili servisine gittim bana 97 de 1. devre fan 110 da 2. devre fan açar trafikte uzun dik yokuşlarda 100 110 gelmesi iyidir geçmesin dedi peugeot sıcak çalışır araç gayet sağlıklı dedi ve sağlıklı peugeot seyir halinde 90 zorlamada 100 110 arası olur 70 80 verimsiz sayılabilir dedi son noktayı koymuş oldu
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Evet daha önce çok çok yazmıştık peugeot araçlar sıcak çalışır diye. 100 derece suyun kaynama sıcaklığıdir fakat bu insanları yanıltır. Çünkü araçlar kapali sistem devrelidir. Buda daha yüksek sıcaklıklara cikabilmesini sağlar. Şehir içi gayet normal.uzun yolda ise ozellikle çok sıcak havalarda klima acik uzun yokuş ve araba yüklü ise birden kirmizi çizgiye gelebiliyor. Yazin uzun yolda klima açık uzun yokus ve araba dolu iken çok zorlayinca 110 u geçene kadar hic korkmuyorum. Ama geçerse demekki fan da fayda etmiyor ve hemen klimayi kapatiyorum. Yaz geldikçe bu hararet konusu bol bol gündeme gelecek her yaz olduğunu gibi ![]() |
|
![]() |
|
radman206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı radman206
Aynı sorun bende de vardı. Foruma da yazmıştım. Sorunradyatörden çıktı. Radyatör tıkalıymış değiştirildi. Bu sefer de motor ısınmadı, termostatın da arızalı olduğunu anladık o da değiştirildi.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
trafiksiz normal hızlarda seyir halinde 80-85 civarında olur benim genelde. sıkışık trafikte veya yokuş vs zorlama sırasında 95-100 civarı görüyorum hep. 110 pek nadir olur. geçmiş olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |