![]() |
|
Oto Teyp Seçimi ! DESTEK.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun
![]() |
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence, amaç müzik dinlemekse, iyi bir oto teyp almak gerekir. Sony,pioner,kenwood tan şaşmamak lazım. Amaç ses çıksın yeter ise, doğru yoldasınız.
|
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
hocam şöyle söylüyeyim Sony,pioner,kenwood gibi marka teyp almak sadece yetmiyor bu gibi teypleri aldın mı hoparlör + anfi falan almak şart yoksa zevk alamıyorsun. bende 307 var hopalör ler kapı döşemesinde + orjinal ne kadar orjinal olsada Sony,pioner,kenwood gibi teyiplere dayanamaz verdin mi bası çatır çutur patlar zaten yeni değiştirdim ![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sesi de hoperlörünüzün gücüne göre açacaksınız bu durumda.
Kaldı ki, pugilerin orjinal o kadar hoperlörü de kötü değil. Ayrıca bir arkadaşım sizin gibi ucuz bir oto teyp almış. Hoperlör alacam ne alayım dedi, sony hoperlör aldırdım kendisine. Teybi alırken yakalasaydım hiç şansı yoktu :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
arkadaşlar bahsettiğim teyp geldi ( ses, görünüş ve özellikleri ) tam istediğim gibi çıktı bi sorun var diyebilirim doğrumu değil mi emin değilim !
teybi açıyorum 3-5 dk sonra arkası aşırı derece ısınıyor elimi üzerinde bekletemiyecek derecede ama roadstar da öyle bi sorun yok sorunlu diye değişim talebi için taybi geri postaladım. sizin fikirleriniz ve önerileriniz nedir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
güncel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |