|
307 tavan döşemesi ve Kapı döşemeleri |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende bu işlemi yapıyorum söktüm tavanı komple temizledim
derby ile yapıştırıyorum derby inanılmaz yoğun oldu ve yapışmadı söktüm geri usta sen neyle yapıştırdın bally ile derby aynı değilmi?
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
hus3yn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaç zamandır bende araştırmadayım elimde yatkındır böyle işlere 307 sw cam tavanlı tavanını söküp yapacağım kısmetse, 1 kg. bally yeterli oluyormu yada fazla artıyormu kontak yapıştırıcılar var 800 gr yada 750 acaba yeterli olurmu tereddütteyim,
|
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba hocam, bally derby aynı tür yapıştırıcı zaten bunlar, size tavsiyem bolca sürmemek çok ince bir katman olarak sürmeniz ve sürdükten sonra hemen yapıştırmaya çalışmayın, biraz kuruyup tam yapışma kıvamına geldiğinde yapıştırın. Zaten tümünü süreyimde tek bi seferde yapıştırayım yapamıyorsunuz atıyorum 3 e bölün göz kararı bölüntü bölüntü sürüp yapıştırın.
1 kg bally, derby yeterli olacaktır. Saygılarımla.
|
|
barisnikof
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barisnikof
|
en güzeli döşemeciye gidip 1 lt yapışkan almak : )
|
|
Yan hakemlere yan koşma dersleri verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum.
|
|
mehmet2642
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2019 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet2642
|
Üstat 2 yıl olmuş paylaşım yapalı görürmüsün bilemem ama sormak istedim
Bugün 307 nin Tavanını söktüm, yolcu tutacaklarını, güneşlikleri, lambaları, kapı contalarını, kapı direklerindeki plastiği, lakin tavan inmedi sanki orta kısmından tavan sacına yapışmış gibi ayrılmadı,ve bu yüzden çıkaramadım, sende de oldu mu bu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |