![]() |
|
Sizce Nasıl Yapayim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar şuan kendimde Peugeot 307 XT otomatik LPG var 4.5 senedir de bende aracimdan memnunum ancak model yükseltmek istiyorum ve al4 ne kadar yazacağım modellerden sarsintisiz çalışsa da çalışma mantığından sıkılmaya başladım bide bana artık hantal gelmeye başlamisti.Bundan dolayı da dizel otomatik yada daha küçük benzinli bir araca geçmek istiyorum. Ama Peugeot'u da çok sevdim sıkıcı bir görüntüsü yok ne zaman Peugeot görsem döner bakarım. İnsanlar beğenmez yok dökülüyor çok arıza yapıyor filan diye malının kıymetini bilen çok da güzel sürüyor. Velhasıl aklımda şuan dizel olarak 308 hdi auto 6r var benzinli de 207 1.4 vti var. Biliyorum segment farkı var ama 307 mi satıp üstüne bir yerden de para gelecek ancak ne kadar gelecek onu bilemiyorum şuan ondan dolayı böyle oldu. Ama dizel de birde H kasa astra 1.3 otomatik de var biraz. Biraz saçma bir karşılaştırma gibi oldu ama fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum 😊
|
|
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |