|
FİKRİ OLAN VAR MI? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
beklerim melih kardeşim ben en önemli şeyi yaptım siteyi gönlüme yapıştırdım aracın camında da olur bir gün allah büyük...
|
|||||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
üyelerimizi daha fazla bekletmeden stickerlarına kavuşturmayı hedefliyoruz
|
|||||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bütün moderatörleri kutluyorum yardımcı ve yakın davranışlarından ötürü...
|
|||||
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Kardeşim yeniden bastırdım.Elimde 5 tane vardı.İstediğin bir renk varsa o renkte yaptırabiliriz.Benim yarın elimde olacak.Geldiği gibi yollarım sana... |
|||||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
yok be yazının asleti yeter ama yazının basında ve sonunda aslan bası amblemi var mı yoksa sadece yazı mı
|
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Kahraman kardeşim sadece internet adresimiz var. |
|||||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
anladım ne olursa olsun önemi yok adı geçsin yeter de ben bir ara öyle bi sticker gördüm gibi geldi bana neyse benim araba koyu kırmızı ona göre beyaz olabilir...
|
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
rica ederiz ne demek görevimiz
aile ortamımızı sıcaklıgımızı tüm üyelerimize göstermek amacımız
|
|||||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
yalnızca üye olark görünüyorsak dışlandık sayarım darılırım...
|
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Boşuna mı kardeşim diyoruz |
|||||
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
TAŞIM MELİH'E
|
|||||
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |