![]() |
|
206 component coaxialli sistem |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mim max olayı değil hocam yazanlar 40rms 80 peak 80rms 160 peak. yani maximum giriş rms, maximum alınan ses peak. Bu düzende çok iyi ayar yaptırman gerek amfiye yoksa önler yarıyı geçince arkalar bozmaya başlar bütün ses berbat olur.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi ama kardeşim hoparlör işine şuanki hoparlörler patlak olduğu için kalkıştım kaliteyi arttırmak icin değil ihtiyaç için yani😄Ki kapılarda roadstar var.Patlak roadstara amfi takmak doğru olur mu ![]() |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Birkaç ay önce aldığın hoparlör niye patlarki.?
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Valla hiç bilemiyorum.Ben uydurukluğundan diye düşündüm.Bir arkadaşta pioneer teybin çıkışı fazla oldugu için demişti.Ki en az 5 aydır falan orjinal teyple kullanırkende verdigi sesin kalitesini hiç beğenmiyordum bassları eksi ayarda kullanıyordum ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bence sen bu konuya yoğunlaş. Sumu aldı tozmu girdi fazla akımmı geldi vs. Pioneer kolay kolay hoparlor bozmaz (acemiler gibi son sesi volum düğmesini sonunda arayanlardan olmadığını varsayıyorum) birini söküp incelemeni tavsiye ederim. Su falan aldıysa yeni midlerinde aynı kaderi paylaşır
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Yüksek seste dinlerim genelde ama dikkat cekmek isteyenler gibi değilim kendim duyacagm kadar ki zaten öbür türlüsünü istesemde yapamazdm😊 Döşeme sökebiliyorum, su kontrolünü kendim bakarak nasıl yaparım? |
|
![]() |
|
Orjinal teypte 30maxtı ben genelde en fazla 22de dinlerdim ses ayarı olarak
Pioneerda suan 35i geçince sinirim bozuluyor😄 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Hoparlorde iz bırakır su. Fiziki muayenede belli olur durum
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Peki önce bunun bir kontrolünü yapayım, teşekkür ederim ilgin için. ;) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |