![]() |
|
206'ım sos veriyor yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
guanoapes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guanoapes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arabam ilk çalıştığında sallantılı calışıyor motor ısındıktan sonra normal çalışıyor bu arada urfa pejo yetkili servisine götürsem ki yeni açılmış bir servis bana yardımcı olabilrler mi şimdiden teşekkürler
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Her ne kadar yenide açılmış olsa sonuçta yetkili servis götürmen tavsiyemdir Peugeot Turkey Üyesi olduğunu belirtirsen ve onların gerekli iletişim bilgilerini alıp bize ulaştırabilirsen geren açıklamayı kendilerine yapar ve sana daha çok yardımcı olmalarını sağlayabiliriz Herşey PeugeotTurkey için herşey üyelerimiz mutluluğu için ![]() |
||
![]() |
||
|
Hep destek Tam destek ![]() |
||
![]() |
||
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
slm su eksiltmesini devirdaim pompasıda yapabiliyo başıma geldide ve hararetin 90 ila 100 arasında gidip gelmesi benzeri bir sorunda bende vardı servise sorduğum ve gösterdiğimde bunun normal olduğunu ve pejolarda böyle yaptığını belirttiler. |
||
![]() |
||
guanoapes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guanoapes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir pejo ustasına sordum demin conta yandıysa sen nasıl bin km yapacaksınki dedi bana bana mantıklı geldi siz nedersiniz
|
||
![]() |
||
|
Usta bakması lazım arkadaşım.Bakmadan maval okumamak lazım
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |