![]() |
|
Egzosdan siyah duman... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok kardeşim o piyasa kullanılan katkı maddelerini kullanma boşa para verme ben denedim hiç bir faydasını görmedim açıkcası. bosh car servis varsa yakın yerlerde carbon clean yaptır. yada shell den nitro + yakıt al birde würt enjektör temizleyici kat acını 10-15 dk yüksek hızda kullan temizler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
taksicicocuk1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylediğim rom energizer diye sarı kutu yağ katkısı var bulursan mutlaka koy dumanı kesmek için birebir biz tamirciyiz dumanı keser ucuz birşey ama bulursan bostancı sanayide olması lazım
|
|
![]() |
|
407 ERHAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Teşekkürler kardeşim
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
![]() |
|
Utkukaraca67 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2016 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkukaraca67
İnternette göremedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |