![]() |
|
Su eksiltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yedek su deposunun kapağı değiştimi hiç :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhabalar tekrardan,
her ne kadar araç değişsek de aracı babama weremediğim için arızalarından sorumluyum :) Dün sabah aracı çalıştırdım bi suyuna falan bakıyım dedim bide baktm eksik war neyse gidip antifiriz aldım karşı petrolden 3 litreliklerden 2 litre antifriz aldı son baktığımda aracın suyu wardı hiç hararette yapmadı neyse doldurdum işe gittim geldim dönüşte yine baktım kalan 1 litreyide doldurdum gece inip meraktan baktım yine hafif düşmüş sewiye, aracın altına üstüne bakıorm birşey yok damlama yok hiçbirşey yok, motor yağına baktım sewiyede artma warmı diye yok sewiyede artmada yok yağın inceliğindede görünen birşey yok bu su nereye gitmiş olabilir. en son kaloriferden su kaçırıyordu onu yaptırmıştım şoför tarafında ıslaklık wardı baktım o da yok onda da sıokıntı yok neden böyle düşürdü su sewiyesini onu anlamadm.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |