|
pejo 307 automatic gear fault hatasi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
timo206
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu gibi sorunları yaşadım,selenoid yağ değişimi sonrası bir süre hata almadım. seyir halindeykende hata almıyorum ancak son zamanlar aracı ilk çalıştırdığımda belli süre P konumunda rolantide calısırken auto gear hatası verior, arac daha hareket etmeden hata almaya basladım,stop edip tekrar calıstırıp yola devam ediyorum, sonrasında sıkıntı yok . çok garip sebebini bir bilsem=)
|
|
"206 CC 1.6 tam otm. 110hp 2002, 133.XXX km "
*************************************************** Dünya iyilere kalsın |
|
ndiali
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar benim sorun şöyle çözüldü sanzımanın altında kaptür dedikleri yag basınç ayarlama kablosu gibi bişi var o değişti vites geçişleri felanda düzeldi sıkıntı yok gibi şuan ankara da gimat da çözüm oto var orası bu işin ustası yaptıkları işin arkasındalar.
|
|
burakrak53
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam dediğiniz şey bumu? |
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |