![]() |
|
pejo 307 automatic gear fault hatasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
timo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gibi sorunları yaşadım,selenoid yağ değişimi sonrası bir süre hata almadım. seyir halindeykende hata almıyorum ancak son zamanlar aracı ilk çalıştırdığımda belli süre P konumunda rolantide calısırken auto gear hatası verior, arac daha hareket etmeden hata almaya basladım,stop edip tekrar calıstırıp yola devam ediyorum, sonrasında sıkıntı yok . çok garip sebebini bir bilsem=)
|
|
"206 CC 1.6 tam otm. 110hp 2002, 133.XXX km "
*************************************************** Dünya iyilere kalsın |
|
![]() |
|
ndiali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim sorun şöyle çözüldü sanzımanın altında kaptür dedikleri yag basınç ayarlama kablosu gibi bişi var o değişti vites geçişleri felanda düzeldi sıkıntı yok gibi şuan ankara da gimat da çözüm oto var orası bu işin ustası yaptıkları işin arkasındalar.
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dediğiniz şey bumu? |
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |