![]() |
|
Yeni Tip Ehliyetim Geldi (Detaylar İçerde) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
doktor yıldız dedi bizzat
|
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
bir de bişey sorucam uzman doktor olması şart mı yani asm den verilen raporu kabul etmıyormu emnıyet ? hep bir yerde sıkıntı yasamak zorundamıyız
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faydalı bilgi için teşekkür ederiz
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
şöyle ki ASM eğer sürücü olmana engel bulur ya da uzman doktora görünmen gerekiyor derse , sağlık raporunda bir bölüm var uzmana sevk diye oraya yazı yazar onunla uzman doktora gidersin. Herhangi bir sorun yok der imza ve onayı verirse uzman doktora uğrama gibi bir mecburiyetin yok. Sadece doktorun mührünü vurmuş olmasına dikkat et. Mühür yok ise geri gönderir emniyet. Tabi ki fotoğrafında ölçülere uygun olması lazım. Ben normal pasaport-vize de kullanılan biometrik foto götürdüğüm için fotoğraf çektirmeye gönderdiler yeniden :)
|
|
![]() |
|
besyobora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı besyobora
arkadaşlar bende dün işlemlerimi yaptırdım.forumu açan arkadaş herşeyi çok güzel anlatmış benim eklemek istediğim sadece bankaya yatırdığınız paraya karşılık verilen dekontun ıslak imzalı olmasına dikkat edin.benim işlem az kalsın bu yüzden olmuyordu.tekrar gittim bankay 2 tl para yatırdım.bankadaki işelmi yapan aarkadaş ıslak imzalı olanı kendine almış bana fotokopisini vermiş
|
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
26.01 de yaptığım başvuru sonucu bugün ehliyetim elime geçti. İnşallah artık Bulgara-Yunana rüşvet vermeden sınırdan geçebiliriz :)
|
|
![]() |
|
KnHktn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pardon üstadım anlayamadığım bi nokta var! ASM'de sağlık raporu için biometrik foto değil de normal foto mu olması lazım? Yani hem normal vesikalık hem de biometrik mi çektireceğiz? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Merhaba, ayni fotograf oluyor sorun yok onda. Ben normal pasaport icin olan biometrikle sansimi denedim doktor tanidik oldugunda o fotoyu rapora ekledi ama sorun cikarabilirler dedi . Saglik raporunda foto dahil herhangi bir sorun cikarmadilar , sadece ehliyete basilcak olan fotoyu kendi boyutlarinda istediler. Onu da cektirip verdim karakola .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |