|
BSI BEYNİ GEREKİYOR |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
muharrem123
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben geldim oraya 06 plaka araç ön aksi takmişti ama yolda akis cikti sen o murat sen murat misin
|
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Ben 2013 aralikta dükkanı kapatdm taşıdım ne zaman oldu bu olay |
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Ben 2013 aralikta dükkanı kapatdm taşıdım ne zaman oldu bu olay |
|
peugeot murat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
Merak ettim bende arkadaşım benmiymisim o çok çok şükür hiç böyle bişeyler karşılaşmadım ama bilelim kimmiş
|
|
muharrem123
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muharrem123
|
Bu beyinci adnanın oldu yerden yolun sonundaki dukkan ordaydi murattın yeri simdi kapatmiş peugeot murat diyorlardi sarnıc da duruyordu en son sağlam amartısorleri değiştirmişti aracin sonra astek var oraya gittim oda sen muratta yaptırıyon ben yapmam dedi halil öztürk var birde oda hep parça değiştiriyor ama bir türlü sorunlar giderilmiyordu
Düzenleyen muharrem123 - 28 Haziran 2015 Saat 00:12 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |