![]() |
|
ESP VAR MI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
jembey ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ESP ışığı benim 2005 model aracımda agresif kullandıgımda yanıyor yani benim aracımda esp var x-line modeli ayrıca abs de mevcut aracımda olmasa ışığı neden yansın
|
|
az yakar çok kaçar :)
|
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abimde 2000 model1.6 xt vardi onda esp vardi arkadaslar bazen uaniyodu isigi bozuk zeminlerde.zaten aracta abs yagmur sensoru ne ararsan vardi.
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
erenahmet95 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2015 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenahmet95
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
servicebox sitesinde problem var sanırım suanda girmiyor
|
|
![]() |
|
senalcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Aynı versiyonun 2005 modeli var bende.ESP Yok.ABS var.Sadece o yıllarda değil bugün bile üst donanım seviyesi araçlarda veya opsiyon olarak alanıyor.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
2000 model 206 yı geçtim o zamanın lüks arabalarında bile esp çok nadiren ya vardı ya yoktu. ayrıca 2000 model 206 da esp opsiyonel olarak bile bulunmuyordu. sonraki 2003 modellerde ise asr/esp ışığı gösterge tablosunda mevcut. diğer 206sında olduğunu iddia eden arkadaşlar iddialarını bir görselle desteklerse sevinirim çünkü benim de bildiğim 206 rc dışında espsi olan 206 türkiyede yok. ya da dünyada var mı bilmiyorum çünkü o yanıp sönen ışık hem asr hem esp nin ortak göstergesidir. araç bozuk zeminde patinaja kalma gibi bir durumda kaldığında asr aktif hale geçerek, tekere giden gücü dengeleyerek aracı yola tutunduruyor bu sırada da o malum ışık yanıp sönüyor. ama esp ile bir ilgisi yok. esp zaten bariz bir şekilde ışığa gerek kalmadan kendisini viraj içinde hissettirir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |