![]() |
|
307 Arıza lambası problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o alet tam olarak bildiğimiz pc nin gördügü arızaları görüyor mu ?
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
biraz basıt bir sıstem hava yastıgı abs gibi seylere girmiyor arıza lambasını söndürme,canlı veri ölcümü hp ölcme vs yapabilirsin
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
anladım abi peki programı nasıl kuruyoruz tlf na ?
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
![]() |
||
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
|
ELM327 ,le birlikte küçük bir CD geldi içinde TORQUE ve DASHCOMMAND adında iki android programı ve Nokia lar içinde Symbian programları var. Ayrıca Laptop içinde Windows programı var. Laptop ta CD yi açtıktan sonra Torque programını Bluetooth tan Telefonuma gönderdim. Daha sonra Telefondan APK uzantılı dosyasını kur dedim telefona kuruldu. ELM327 yi arabaya yerleştirip kontağı açtıktan sonra telefondan cihaz ile bluetooth eşleştirmesi yaptım ve daha sonra programı çalıştırdım. Kurulum zor değil. hata silme yi kontak açık, motor çalışmaz iken yapıyor. motor çalışırken silmiyor. Hataları oku diyorsun bir süre sonra sana hata kodunu veriyor . kod üzerine tıklayınca internete girip sana kodun ne anlama geldiğini söylüyor. Tabii bunlar hep ingilizce oluyor. Bu program ile MAP oxijen sensörü değerleride okunabiliyor. windows programının Türkçe versiyonu CD de var ama halen denemedim.
Google da Super mini ELM327 -Driving & Reading ECU data yazarsanız gelen linklerde benzer ürünün youtube videosu var.
Düzenleyen palet - 24 Ocak 2015 Saat 11:46 |
||
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
||
![]() |
||
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
Arkadaslar biraz alakasiz olucak ama ariza lambasi sanzimana bakim yaptirdiktan sonra söndü ustada anlam veremedi ama 4 gundur yanmiyor arabada canavar gibi oldu
|
||
Herkese iyi forumlar :)
|
||
![]() |
||
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
|
İlgisi olabilir. Bende sabit bir vites te giderken hiç yanmadı. Bende bu lamba ilk kalkış anında debriyajı bırakırken yada dönüşlerde hız kesip yarım debriyaj sonrası gaz vermelerde yanıyor. şanzıman bakımı için ne yaptılar bilmiyorum ama baskı balata ile ilgili olabilir.
|
||
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
||
![]() |
||
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
Arac otomatik selenoid valflerle yag degisti bilgisayara bile baglamadan silindi
|
||
Herkese iyi forumlar :)
|
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
lpg li ise araç hızlı giderken bi anda lpg bitip benzine geçerse veriyor onu yada kirli yakıt aldığında verir. sildirirsin düzelir. sürekli veriyorsa benzin lpg aldığın yeri değiştir yada dizel aldığın yeri değiştir. elm327 gibi ucuz bi cihazla kendinde silebilirsin onu. 30 tl fiyatı fazla verme alacaksan. eğer aibaba yada ebaydan alırsan 7 dolara da var
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
hergün gidip sildiriyorum zaten taki tekrar çalıştırıncaya kadar :)
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
onlar sadece duydukların:) montajı karışım ayarı iyi yapılmamış bi lpg sistemi her arabada hata ver,r bende niye yok:) 1 kere aldım gaz bitti 150 160 ile giderken benzine geçti o bi saniye için zengin karışımı hatası verdi sildim bidaha çıkmadı.
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |