|
|
Büyük kaza atlattım... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
TRK
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 18:54 |
|
Teşekkür ederim dostlar.
|
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
denizci33
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2015 Saat 15:52 |
|
2 gün önce beylikdüzü e5 tarafından ambarlı sapağına döndüm; bilen bilir yolda 4 km civarı ışık yok neredeyse; ve çift yönlü karşılıklı iğrenç rezil bir yol.. 200 mtr kala bi karaltı gördüm; belliki köpekti ; gözü iyi olmayan adamın farketmesi o karanlıkta uzunda yaksa göremez öyle bi durum; neyse ben iyice yavaşladım; benim arkamdaki dallama da çok hızlı geliyor; benim stoplarımı görmesine rağmen hiç kesmedi birde korna çalıyor; neyse 4lüyü yaktım hayvanın gideceği yok ; iyice durdum ben.. bu gerizekalı sürekli kornaya basa basa benim solumdan hızlıca geçmek isterken hayvan onun tarafına koştu benim arabayı görüp; çat dedi çarptı köpekcağıza; tamponu falan düştü köpek dağıldı öldü; adamda mecbur durdu; ben durmuştum zaten.. sonra yanıma geldi abi diyor senin yüzünden.. daha da genç 18 19 yaşında çocuk.. çıktım arabadan o sinirle 2 tokat attım birde tekme attım , yere düştü; sonra arabasına binim kaçtı söve söve.. böyle adamlarda var malesef.. o yüzden trafikte kendiniz kadar etrafıda kollamakta fayda var..
|
|
![]() |
|
TRK
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2015 Saat 18:38 |
|
Büyük geçmiş olsun hocam. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Ucuz atlatmışsınız.
|
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||