![]() |
|
Büyük kaza atlattım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim dostlar.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gün önce beylikdüzü e5 tarafından ambarlı sapağına döndüm; bilen bilir yolda 4 km civarı ışık yok neredeyse; ve çift yönlü karşılıklı iğrenç rezil bir yol.. 200 mtr kala bi karaltı gördüm; belliki köpekti ; gözü iyi olmayan adamın farketmesi o karanlıkta uzunda yaksa göremez öyle bi durum; neyse ben iyice yavaşladım; benim arkamdaki dallama da çok hızlı geliyor; benim stoplarımı görmesine rağmen hiç kesmedi birde korna çalıyor; neyse 4lüyü yaktım hayvanın gideceği yok ; iyice durdum ben.. bu gerizekalı sürekli kornaya basa basa benim solumdan hızlıca geçmek isterken hayvan onun tarafına koştu benim arabayı görüp; çat dedi çarptı köpekcağıza; tamponu falan düştü köpek dağıldı öldü; adamda mecbur durdu; ben durmuştum zaten.. sonra yanıma geldi abi diyor senin yüzünden.. daha da genç 18 19 yaşında çocuk.. çıktım arabadan o sinirle 2 tokat attım birde tekme attım , yere düştü; sonra arabasına binim kaçtı söve söve.. böyle adamlarda var malesef.. o yüzden trafikte kendiniz kadar etrafıda kollamakta fayda var..
|
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük geçmiş olsun hocam. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Ucuz atlatmışsınız.
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |