| 
  | 
Fosforuluma Nazar değdi | 

Yanıt Yaz  
   | 
  Sayfa <12 | 
| Yazar | |

kAramsAR  

1. Vites  

Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194  | 

Mesaj Seçenekleri

Teşekkür(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2014 Saat 19:37 | 

| 

İyi akşamlar  arkadaşlar  malesef  geçen  perşembe   Kaza  yaptım ama  Çok şükür  kimseye  bişey  olmadı  .  Olay  şöyle  gelişti  şirketten  Çıktım  merterden  otogar  yolu var  koskanın  ordan  döndüm ortalama  60 km hIzla otogar yoluna doğru  sol şeritte  gidiyordum  tam  güngören sapağının sağında  ticari müşteri  indirmiş sola doğru manevra  yapıyodu   zaten   tam sapağın  ucunda  durmuş  girmesi  imkansız  ben dedim az  sol yapar düz  gider ama  adam birden kırdı güngören sapağına  vurmamak  için sola viraja  kırdım  ama  ticarinin  sol  çamurluğunun olduğu  yere  vurdum  ordan sete  atdı  durmadı  gene  karsı seritten gelen araca da  vurduk  zaten  olayın sokuyla  ticariye  sen napıyosun felan dedim    adam  inip  kusura  bakma   özür felan diledi  kör  noktama  geldi  göremedim dedi  ama  zaten olan  oldu  Allah  kimseye  kaza  bela    vermesin  Çok  kötü  birşey  piskoloji si  bozuluyor  insanın  şimdi   exper  sadece  resime  bakarak  kimde  bulur  suçu  arkadaşlar  sizce...  
    | 
 |
| 

İstisnalar sana Özel''!

| 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

| 

Bizi Takip Edin   

| 
	|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||