![]() |
|
Petlastan Uzak Durun |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de geçen ocak ta 185 55 15 lastik almak istemiştim petlastan. 1-2 hafta bekleyişten sonra lastik geldi bayi aradı beni gittim arabamla. önce fiyatı sordum. Nette heryerde 150 tl olan lastiği bana 200 tl dedi. Tepki gösterince adet fiyatını 180 tl ye indirdiler. Ben de bi düşüneyim dedim çıkarken de lastikleri sana özel geldi kargo masrafı falan herşey dahil fiyat bu dediler. Karşıdan bakınca çok mu salağa benziyorum diye arabaya binince aynaya baktım kendime; sorun yok . Fakat onlara benim açımdan bakınca gayet ...(neyse) görünüyorlar.
Neticede Lassaya gittim 185/55/15/82v , 4 adet lastik değişti metal siboplar takıldı, balans,nitrojen hava basıldı ödediğim fiyat 720+30 tl. 3 ay ötelemeli 9 ay taksit. Son derece memnunum. Sanki amortisörler değişmiş gibi rahatladı arabam. Yol yardımı verdiler. 2 gün sonra sms geldi yol yardımınız aktifleşmiştir. Ayrıca çalışanların güleryüzü, nezaketi, ikramları da çabası.. Milli sermaye diye çok yırrtım kendimi 2 hafta bekledim lastiklerin gelmesini ama arkadaşlar milli lafına çok kaptırmışlar kendilerini anlaşılan.. |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Arkadaşlar hakkınızı arayın sorun ne güzel çözülüyor bakın. Bir de bir araç frene basınca spin atıyorsa ya lastikte ağır kusur vardır ya da araçta. Lastikteyse gidin lastikçiye ekşiyin gerekiyorsa değiştirsinler, yok lastikte değilse arabanızı ayarlattırın yazık günah canınıza. Ben arabayı satmasam 206'ya imperium pt515 alacaktım tanesi 120 liraya gayet iyi olacaktı bence.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BEN UZUN ARAŞTIRMALAR SONUNDA TOYO ALDIM ÇOKTA MEMNUNUM ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Bende mart ayında Petlas niyetiyle sanayiye gittim.Önce lastikçi olan ustama bir sorayım dedim.Konuştuk ettik en sonunda ben olsam başka marka alırım dedi.Fazla yukarılardan alamam bütçe malum dedim.Continental al pişman olmazsın dedi.O tavsiyeyle Continental 4 tanesini 550'ye aldım 10 taksit.175x65x14 boyutları.
Yerli sermaye diyoruz iyi hoşta arabanın tamamına yakını ithal lastikler mili sermaye olsa ne olur olmasa ne olur.
Sürüş izlenimlerine gelirsek öyle her markayı kullanmışlığım yok faka önceki lastiklerime göre fren mesafesi baya azaldı diyebilirim. |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Continental kaliteli bir lastik markasıdır.
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
KUMHO ku 31 modelini aldım 205-40-17 herşeyiyle mükemmel bir lastik neden petlas curtlas cartlas alıyorsunuz ki canınızı emanet ediyorsunuz bir nevi lastiklere. aldığınız lastik 4 tanesi 100 150 tl daha ucuza geliyor diye 3-4 yıl o lastikleri kullanacağınızı varsayarsam bence yanlış hareket ediyorsunuz.
1 ay önce aldım adet fiyatı 165 tl ve süper lastikler siz kaça aldınız tanesini merak ettim. Düzenleyen Mdeniz - 09 Eylül 2014 Saat 11:32 |
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Ben petlasları 140 dan aldım tanesini. Ancak hem lastiklerden hemde lastik servisinden çok memnunum şu ana kadar. ama ilerde ne olur bilmiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |