![]() |
|
106 GTİ RÖLANTİ SABİT DURMUYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
uluhanmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uluhanmert
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam degerlı dostlar benım aracım 106 xs otomatık vıtes benımde rolantı dalgalaanıyordu forumları okudum sonrasındagaz kelebegını temızlettım yıne aynı oldu rolantı motoru bıde potanssıyometre dedı usta bunları temın edelım deneyeeım neyse parcaa aradım heryerde zıbıl ılanlara bakıyom cıkmacılar oylekı xs ı duyan bızde yok uretımı durdu yok fransadan ıthalı drdu demeye basladılar ılanlarda normalı 100-125 lraa ıtjalıde 57-80 ras fıyat degısıyor ama xs ı duyan bu ayrı deyıp elımızde yok uymaz dedıler bırde pejonun bı yedek parcacısı var nettee adam bana 600 kusur fıyat cektı benım elım agzımda kaldı bu nedır sımdı benım araban 1.6 ayrıımı rolantı motoru gtı yada baska 16takılsa calısmıyormu nedır yardımcı olursanız sevınırım bu arada engellıyım araç engellı aracıdır yrdımlarınız beklyorum saygılar
Düzenleyen uluhanmert - 04 Ekim 2014 Saat 23:04 |
|
![]() |
|
uluhanmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uluhanmert
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olacak deeyımlı arkadasımız varmıdır ? balıkesıırde veya ızmırde cıkma temın edebılcegımız yada baska ıldede olur xs ıle uyumlu olan parca nerden buluruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |