![]() |
|
yakiti iciyorr |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
YOK BENZİN ALDIĞIM YERDE SIKINTI YOK DİĞER İSTASYONLARDA DA AYNI SONUÇ SADECE MOTORDA OYNAMA YAPTIK ABARTTIK BİRAZ ESKİ HALİNE DÖNDÜRÜRSEM YAKITI BARİZ DÜŞER...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
yok artık hacı sen nediyosun ya :D git bi tane 6 silindir amerikan impala al yinede o kadar yakmaz.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Valla lpg taktırmadan önce 35 kuruş fazla geldi lpg ye geçtim 20 kuruş civarı tüketiyor. Ben susayım en iyisi
![]() Bilgisayarda gözüken 6,5lt/100km
|
||
![]() |
||
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|
şehirler arası heralde bu yakıt aracinizin fabrika verisi 50 kuruş yakiyor zaten =) 35 imkansız ötesi |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Valla benim burda şehir içinde neredeyse şehirler arasından daha az tüketeceğim :) çünkü pek dur kalk olmuyor 1 tane kırmızı ışık var vesselam :)
Yanılmıyorsam tüketim değerleri gaza nasıl bastığımıza göre hesaplanıyor. LPG taktırsanız da değerler pek değişmiyor. Araç benzin yaksam bu kadar yakardım diyor. Yine de çok mu yaktırıyorum az mı diye karşılaştırmak açısından orada bir değer görmek güzel.
|
||
![]() |
||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
imzamdaki araçla hergün işe gidip geliyorum. yazın 9 lt, kışın 10 lt yakıyor. kısa mesafe kullanıyorum bide.
|
||
206 1.4 feline 2006 model
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |