|
|
Peugeot un var Derdin var !! |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
E.B
1. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 00:58 |
|
Düzenleyen E.B - 05 Temmuz 2014 Saat 00:59 |
|
![]() |
|
E.B
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 Saat 01:00 |
|
Fotolar cikmadi :S
|
|
![]() |
|
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 10:53 |
|
Bir daha denemeyi düşünmüyor musun?
|
|
![]() |
|
E.B
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2014 Saat 23:01 |
|
3 temmuzda acmisim konuyu gecen 11 günde basima gelenleri tek tek yazmak istiyorum...
3temmuz-----Akü bitti yolda kaldim degişti 170 tl 4temmuz-----radyatörde kacak var tamiri olmuo işcilik dahil 300tl 7temmuz-----V kayisi ceviren rulmanlarmi ne onlarin oturdugu yer kırıldı işcilik dahil 180 tl 10temmuz----klimanin kendi kendine üflemeyi kesmesi daha sorun bulunamadi 14 temmuz bugun----aküyü degiştireli 11 gün olmasina ragmen bugun marketin önünde kaldim arac tik dedi calismadi egimle birlikte vurdurup calistirdim servise gittim 1 saat bekledik tekrarlamadi akü full dedi ve sarj oluo dedi usta sonra eve geldim yine markette cok zor calisti sanki böle ikina ikina akü gibi duruyordu üstünede galiba fren balatalarim bitti frene basinca ses yapiyor eee bundan sonrasimi Allah kerim Sabir..!! |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin
1. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2014 Saat 23:42 |
|
bendede 1yıl kadar önce 2004 model 1.4 hdi 307 vardı ilk aracımda 168bindeydi memlekete giderken hararet yaptı yapa yapa gittik sinopa 100km kala araba stop etmeye başladı giderken beyinde arıza varmış yaptırdım orda 400-500 gibi bi masraf açtı hararet yapıyordu yine yokuşa gelince satarkende abs ışıgı yanık kalıyordu sönüyordu bazende sattım gitti bu işler şans işi belki ama birazda araba kaynaklı sanki şuan 2007 dizel era var memnunum araçtan
|
|
![]() |
|
slhyldz
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2014 Saat 10:31 |
|
Benimde 2006 yeni kasa SW 307'm vardı. Cam tavanlı ne heveslerle almıştım. Bütün olumsuz yorumlara rağmen arabadan anladığımı ve iyi baktığım sürece sorun yaşamayacağımı düşünerek hemde.
Sonra ilk hafta uzun yolda Termostadım bozuldu. Fan rezistansım vs. Yaptırdım. Benzin püskürtme zamanı arızası yaşadım. Boğaz kelebeği temizlet, buji bobin vs. düzelmedi. En sonunda beyin arızası olduğu ortaya çıktı. O kadar masraf ettim. Bineyim bari dedim. Bir sabah bagaj açılmadı. O gün satılığa çıkardım. ( Bagajıda yaptım tabi) Expere gittik adamla anlaşacağız aaba çalışmıyor. MArş motoru arızası. 180 tl yede orada yaptırttım ve aracı piyasa fiyatının biraz altında sattım. (yılbaşında 22 000 Tl ) Şİmdi farklı bir markaya biniyorum ve ohh rahatım.
|
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
suppor
2. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2014 Saat 13:36 |
Ditttttt cevap veriyorum :) Ayni sorun bende vardi zorlanarak mars yapiyodu sonra motor isindikca tik yapip kaliyodu bikackere tik tik yapinca ciw ciw calisiyodu zorlanarak hemen mars motoru komurlerini bide marsa otomatigini degistiriyosun ben dun degistim 200 sikismis arasina :)) |
|
![]() |
|
E.B
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2014 Saat 15:38 |
|
:) tsk ederim cwplarin icin banada mars kömürü gibi üni ögrencisiyim artik halim kalmadi ödemeye beklicem bakalim ne kadar götürücek beni ne zmn yolda kalicam hos yakin gibi gözüküyo
|
|
![]() |
|
slhyldz
1. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2014 Saat 11:18 |
Çok riskli kesin kalırsın. AMa kaldığında kaputu açarak marş motorunu biraz elinle salla marşa baz alır. Ben iki defa kaldım ve öyle yapmıştım.
|
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||