![]() |
|
ARAÇ TAVSİYESİ !!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marea dediğin gibiyse Marea'ya yönelebilirsin. Yine lpg'li olmak kaydıyla 2000 model Civic 1.4is de çok iyi olur(aynısından babamda var) Bir örnek vereyim dedim ama bunların fiyatları da uçmuş mübarek 3 yıl önce 13-15 'e bulurdun şimdi 17-20 aralığında. Ama güzel arabalardır çift eksantrik yani 16 valf hoplatmasa da idare ediyor tüketimi de lpg'de çok iyi.
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence artık mantıklı gerek dizelin agır bakımları gerek mazot fiyatların artması gerek mazotun düşük kalitesi benzindede lpg gibi fiyatı düşürecek bir sistemin kullanıyor olması bence mantık bir karar.. birde dizelin o yüksek motor sesini söylemiyorum bile.
|
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Bu fiyat kıstasında en mantıklısı yine bir PEUGEOT 206'dır. Sakın Gelly filan alma....
Gerçi Dizeli satım LPG'li bir araç almanda ne kadar mantıklı orasıda tartışılır. Yine aynı kapıya çıkacak gibi geliyor bana... Kolay Gelsin.
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar inşallah bir problem çıkmazsa karar verdim birazda paraya kıydım 2004 model 1.6 HDİ 110ps lik 307 ile anlaştım. sanroof hariç full model
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
En iyisini yapmışsın
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Kardeşim hayırlı olsun sonuç olarak sınıf atlamışsın, hem araç büyümüş hem de yine dizel olmuş güzel olmuş, alınca fotoğraflarını paylaş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |