|
ARACTAKI TITREME |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
efesbright
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar dün işinin ehli bir ustaya aracı gösterdim,
araca biner binmez aşırı bir vibrasyon var senin aracında dedi. çok dik bi yokusa sürdüm aracı orda kalkış yaptım ve 2. vitesde devam ettim o aşırı titremeyi gösterdim. motor kulaklarında sıkıntı var aşırı şekilde hemde ya kırılmış yada birşey olmuş dedi. indik araçtan baktı motora aşırı derecede sallanıyor motor. fan motoruna değiriyor. bütün motor kulaklarını değiştirme kararı aldık. sizleride bilgilendirmek istedim. benim şimdi sormak istediğim ise, bu araçta 3 adet mi motor kulağı mevcut ? motor sağ üst kulak şanzıman üst ve şanzıman alt kulak doğrumudur?
|
|
uslucihan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uslucihan
|
Ankarada guvenilir pejo ustasi ariyorum arkadaslar yardimci olabilirmisiniz
|
|
cavit cevo
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
kardeş
akisler yada motor takozları aynısı bendede vardı takozlara iyi bak 3 mm boşluk olsa bile rampa yukarı titryor |
|
efesbright
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
|
arkadaşlar problemi, şanzıman kulağını değiştirdikten sonra hallettik. orjinali 80tl olan bu parça bildiğiniz aracı parçalıyor :) aracınızda titreme yada vibrasyon varsa şanzıman kulağını kontrol ettirin derim.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |