![]() |
|
ARACTAKI TITREME |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir hocam, boştayken titreme var mı dikkat ettiniz mi? Yokuş inerken falan.
|
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki bu kalkislarda, yani yokuslarda asiri sekilde titremeye sebep olurmu, yani oyle boyle degil aracin butun ic aksami titriyor nefret ettim resmen arabadan, birsey var arabada ama cozumunu bulamiyoruz. Onuda sorucam ustalara bakalim
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aks lalesinden olabilir, 4 viteste biraz düşük devirde hızlanmaya başlayın araç devrini iyice aldıktan sonra ayağınızı gazdan çekin eğer tittereme iyice azalıyorsa aks lalesinden olabilir.
|
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar merhaba,
1.4 dizel 207 sahibiyim 2008 model. Aracta son 2 aydir asiri sekilde titreme mevcuttu. Baski balata dediler yaptirdim. Duzelmedi. sanziman kulagi degistim duzelmedi smdi yine kirilmis sanziman kulagi tabi ama onun titreme yapicagini sarsinti yapar diye biliyorum. Benim sorunum ozellikle yokus yukari kalkislarda arac bildiginiz titremekten olecek gibi. yokus yukari cok dik yokussa eger eskiden hizlanirdi smdi malesef asiri ses ve titreme oluyor hizlanmiyor. malesef performans kaybida mevcut. Titreme normal suruste dusuk devirdede gaza basinca oluyor. bu problemin sebebi ne olabilir arkadaslar o kadar para harcadim yalandan hic bir yararini goremedim. turbo olabilirmi? motor kulagi saglam diyorlar gozle goruldugu kadariyla kirik sanziman kulagi sebep olsa cekisi dusurmeye sebep olmaz diye biliyorum? basina gelen varmi boyle birsey yada fikri olan? Baski balata degiseli 300km oldu daha. yada yetkili serviste kesfedebilirlermi problemi arac 180 binde. Yardimci olacak arkadaslar cok buyuk duaciyim :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |