![]() |
|
Benzinli motorda dizel sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Acikcasi ayni sorunu yasayan birini bulmus olmak beni mutlu etti :) en azindan sen suana kadar ciddi bi sikinti yasamamissin. Bnm araciminda performansinda bi sikinti yok ama ses tedirgin edici. Ama bu dediklerinizi yapicam hatta sende yaptiginda sonuclari tekrar burada paylasip karsilastiralim |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
sibob ayarı uygun fiyata yapılan bir şeydir en babasına (eğer sibob yerine fincanlıysa, öyle olanlarda var. o biraz pahalı) 50 liraya yaptırırsınız. ondan değilse bile emin olun zararınız değil karınız olur; yakat düşer-çekiş artar. diğer arkadaşın açtığı konuda önden gelen ses diye oraya başıma gelen bir şeyi yazdım ondanda arkadaşlar bahsetmiş ama baktırmanızı tavsiye ederim. ( aşşada ayrıca diğer konuda yazdığımıda belirttim göz atın isterseniz. eğer sibob ayarı bozuksa emin olun dizel araç gibi şıkır şıkır ses çıkartıyor. sinir bozucu hale geliyor bazen motor ısındığında. siz yaptırdıklarınızı yazın sonucu yazın bizlerde bildiklerimizi, başımıza gelenleri aktaralım. Hangisi işinize gelir, yada ucuz olur hallettiririm diyorsanız onuda uygularsınız. Keyifli formlar.
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|||
Arkadaşıma katılıyorum.. Bir ihtimalde bu ; Egsoz manifolt contası eskimesi ve kaçırma nedeniyle ses yapabiliyor. Hatta buna bağlı yakıtta artış perf. düşüklüğü yaşanabiliyor... Dikkat et ustana manifoltta çatlak demesin sen de kontrol et... 15-20 tl civarı conta... geçmiş olsun...
|
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
O conta kaçırdı mı arabanın sesi eksoz patlakmış gibi çıkıyor ya farklıdır bence.
Tabi bir usta bu sesi çok rahat anlar.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |