![]() |
|
ne yapabilirim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrar geldiklerinde araç üzerindeki sicil numarasının araç plakasının çok iyi görünür halinde videoya kaydet daha sonra bu videoyu bulunduğun ilin emniyet müdürlüğüne konuyu açıklayıcı ve şikayetini belirtir şekilde bir dilekçe ile ilet olayın geçtiği sokakta mobese veya özel güvenlik kamerası var ise bunlardan da farklı tarihler için kayıtları isteyebilirsin il emniyet müdürlüğü yerine il yada ilçe trafik şube ye felan gidersen boşuna gitmiş olabilirsin önemsemeyebilirler
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim evim merkezin biraz dışarısında genellikle müstakil bahçeli evler var çevremizde. çok nadir apartman benzeri yapılar var. yan tarafımızdaki apartmana yeni 2 tane bayan polis kiracı olarak taşındı. yaşları taş çatlasın 24 falan. trafik şubedenler. şöyle bi sıkıntım var. bunların erkek polis arkadasları bunları eve bırakırken siren çaldırıyorlar megafondan aşklarını ilan ediyorlar. artistik için lastik yakıyorlar. sokak arasında çok hızlı gidiyorlar ve bunları resmi araçla yapıyorlar. bikaç kez uyarıyım falan dedim sonra takarlar yolda araba kullandırmazlar diye boşver dedim kendi kendime ama acaip sinir olmuş durumdayım bunların yaptıklarına. daha fazlası varda forum ortamında yazılacak şeyler değil. ben bunlara ne yapabilirim?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |