![]() |
|
Park Halindeki Aracıma Çarpmışlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun abicim
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gecmis olsun arkadasim bnm gibi hic bulamasaydn. Allahtan elinde kamera kayitlari var
|
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
geçmiş olsun bence de reno 5
![]() |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Bana da reno 5 gibi geldi bir çok arkadaş suzukı swift demiş ama Suzukiler ince ve uzun olur kasa sı bu kısa ve toplu...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Bence de reno 5. yalnız bu kamera kayıtları ile polise gitseydiniz mobese yardımı ile araca kolaylıkla ulaşabilirlerdi diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
OZAMAN TAM ADAMINA DENK GELMİŞ KADINCAĞAZ... |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
geçmiş olsun. geriye çıkarken anlarım da önündeki araca nasıl vururlar hiç anlamıyorum. ilk kez mi direksiyona geçtin.....
|
||
![]() |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Adam polis se niye derdini burada anlatıyor ki? Gitsin versin şikayetini, bulsun aracı, cezasını ödettirsin, gelsin bize kahramanlıklarını anlatsın biz de geyiğini yapalım. :)
Neyse, aracın marka modelini bulduk. Sıra geldi aracı bulmaya Ama ben olsaydım bir daha o arabayla olay yerine en az 1-2 sene yakınından bile geçmezdim. |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
benimde başıma gelmişti Ssangyongg kyron aracım vardı kapıda duruyor bende evde bilgisayar basında takılıyorum cam acık tabi kütt diye bi ses duydum bi baktım benim araca geri geri gelirken arka sag camurluktan vurmus bide kacıyor bagırdım arkasından durmadı hemen koşa koşa indim arabayı calıstırdım yana döne adamı arıyorum bulsam kafasını kırıcam döndüm durdum ana caddelerde yok dedim benden hızlısı mezarda olsa olsa bu bi ara sokaktadır ara sokaklara giriyordum ki bi baktım araç park halinde duruyor yanastım yanına kornaya bastım baya balkondan bi yaşlı kadınla adam hayırdır ne yapıosun filan dedi dedim bu aracın sahibi kim insin hemen aşşagıya elimdede haydar var bekliyorum gelmesini adam geldi dedim ulan ya... utanmıyomusun vurup kaçmaya hadi vurdun ne kaçıyosun ? adam dedi ne vurması falan gösterdim dedim bak bakim senin arka tampona farın filan kırık benimde camurluga vurdun araç yüksek jantıma vurdun adam demesinmiki 16 yasındaki oglu arabayı almıs bi tur atayım diye u dönüşü yaparken benim araca vurmus cocuk durmamıs korkmus kacmıs neyse daha sonra adam iyi niyetli çıkınca tabi bizde 16 yasında o yollardan geçtigimizden tutanak tutarak araçların resmini çekerek olayı tatlıya bagladık :)
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
geçmiş olsun :(
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
olayın biraz derinine inin derim, burası neresi? site otoparkı mı yoksa günlük ücretli otopark mı?
ücretli ise kolay plaka kaydı vardır, site otoparkı ise yine bulma sansınız var. herkese sorun sorusturun, siteden mi bu arac ogrenin. degilse kime nereye geldigini ogrenmeye calısın. bu yontemlerle bulamazsanız. aracın güzargahında yolu goren baska bir kamera sahibinden rica edin, otoparktaki carpma saatinden sonraki ilk 5 dk yı dikkatlice izleyin. plaka bulunur. kaldı ki polismissiniz. eger polisin kullandıgı guvenlik kameralarına bakma baktırma yetkiniz varsa yine o guzergaha baktırın. araba park halinde bırakmısız gitmisiz kimseye zararı yok. duran arabaya vurup kacıyorsun bu nasıl bir insanlık ya, o yardım eden arkadaslar, insanlık edip yaprdım ettiklerini sanıyorlar tamponu yerine takarak ama asıl insanlık kadının telefonunu alıp pejonun camıca yazmaları olurdu. ben olsam kadın telini vermese bile plakasını alır yine pejonun camına yazardım. gecmis olsun. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KesKin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
|
geçmiş olsun dün benim aracımada geri geri gelen jeep dokundu hafif ezildi
|
||
2000|306|Platinum
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sonuç aldınız mı merak ettim, ben program ile netleştirmeye çalıştım dün akşam plakayı ama nafile yetersiz kaldı, merkezde eminimki plakayı tespit etmişsinizdir?
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
kazadaki araba ile bahsi gecen arabaları inceledim. bu araba kesinlikle reno 5 degil. swift olma ihtimali yuksek. incelemem soyle ki, kazadaki arabanın park ampulu ya da sinyali her ne deniyorsa, farların yanlarında, reno5 de ise sinyaller farın altında yer alıyor, swift ise kazadaki araba ile aynı. ayrıyetten dikkat edin kazadaki arabın yan canmlarına en arka taraf camla bitiyor, reno 5 de camdan sonra kaporta var. swift ise kazadaki araba gibi camla bitiyor. umarım yardımcı olur.
edit (sahibinden sitesinden arabları inceledim, sadece örnek resim olsun diye ekliyorum bu ilanları) bu swift http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2001-model-bayandn-graj-arabasi-orjinal-159489579/detay bu da reno 5 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1990-reno-5-orinal-sorunsuz-kaliteyi-ucuza-alirmisin-159457060/detay Düzenleyen herry - 14 Nisan 2014 Saat 17:54 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Araç suzuki swift ön sinyallerin konumu ve arka kapıdan sonra gelen pencere renault ile uyuşmuyor.
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
geçmiş olsun 20 25 gün önce aynısı benim de başıma geldi park halindeuken vurmuşlar arabayı almaya geldiğimde akşam farkettim sol ön çamurluk göçmüş boya da sıkntı yok ama benim park ettiğim yerde kamera da yoktu. içimi acıtan orjinal aracımın artık bi parçası boyalı olacak
![]() |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Şimdi detaylı bir baktım reno 5'in amblemi sol tarafta swiftinki tam ortada.
Diğer kısımlar bizi yanıltsa bile buradan ele veriyor. Araç swift
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
arkadaşlar araba reno r5..çünkü dikkatli bakarsanız suzikinin ön panjuruna benzemiyor..swiftlerde logo kaput üstinde ama bunda sola kaymış yani r5 teki gibi..
Düzenleyen korkusuz202 - 14 Nisan 2014 Saat 20:28 |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Yalnız bize iyi oyun oldu ha arabanın modeli nedir diye başlık açıp böyle tartışsak mı ne yapsak bilemedim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |