![]() |
|
ASLANIMIN RENGİNİ DEĞİŞTİRDİM (YENİ RESİMLER EKLEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten güzel ve etkileyici olmus güle güle kullanuın:) aslan logosu siyah olsa sanki :)
Düzenleyen s.seckin - 03 Nisan 2014 Saat 22:54 |
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır normal de 168 tl tüvtürkte ki arkadaşlar motor no sunu okuyamayınca servise yolladılar okutup tekrar gelin diye bi 40 tl de oraya gitti :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Soner Abi' nin aracın başka bi versiyonu
![]() |
|
![]() |
|
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
panjur da siyah oldugu için pek belli etmezdi kendini :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
çok tatlı olmuş farklı bır 206 ya bınmenın ayrıcalığı keyif verıyor olsa gerek şımdılık herşey guzel gıtsede ılerde fıkır değişebılır o yuzden boya yerıne kaplama olmasıda ayrı bır guzel olmuş güle güle kullanın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Süper olmuş.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
mükemmel olmuş
![]() |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() diğer fotolar görünmüyordu bi el atim dedim ![]() Düzenleyen rolandgarros - 07 Nisan 2014 Saat 21:45 |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Cidden tatlı olmuş :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
fenaa olmuş maşallah sanki sokak siyah beyazmışda seninki renk katıyo gibi olmuş :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Bana kalırsa jantlar ve cam rüzgarlıkları beyaz yapılabilir . Bide şu jdm yazısı aslanlara yakışmıyor sök derim hondacı değiliz sonuçta :D
|
|
106 Quicksilver ( Loading )
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
tam bayan arabası olmuş :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
çok iddalı olmuş :D kazasız belasız binersin inşallah
Düzenleyen İBRAHİM ASİL - 08 Nisan 2014 Saat 21:37 |
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
acaba kaputun üstünden iki tane ortadan kalın beyaz çizgi gecilse nasıl olur du kuşaklar da beyaz olursa uyumlu olabilirdi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
teşekkür ediyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
jdm yazısı sökülecek, ayrıca bir araçta 3 renk kullanılırsa çok göz yorar jantlar siyaha boyanacak :)
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Kaplama olarak hangi markayı yaptırdın.. Uygulaması nasıl oldu sökünce boyaya zarar verme durumu nedir. birde bakımını nasıl yapacaksın son olarak ta toplam maliyeti ne oldu? biraz açarsan bende bu yaz farklı birşeyler düşünüyorum aracıma
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Malzeme en fazla 300 tl tutuyo ben 407 yi kaplamak için hesaplamıştım 3m marka kendim daha önce bu işi yaptıgım için sökme işine gelince altında leke bırakıyo ancak benzinle o lekede çıkıyo yanlız o bant lekesini hemen temizlemek gerekli yoksa kuruyo hiç çıkmıyo daha cok ugrastırıyo boyaya zarar verme durumu küçük bi ihtimal ancak araç boyalıysa ısıtmadan sökülmeye çalışılırsa boyayı kaldırır
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu folyo iyi hosta sokmesi sikinti iste.
Fena durmamis bunun acik tonu 206 vardi ankarada bonibon gibi duruyordu. Bilkent uni. Bu renk hummer ve e200 gordum bu denli araclari gorunce cok yadirgamiyorsunuz. Emege saglik kazasiz belasiz ilk mesaji guncelledim... |
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Erkek adama pembe renk gitmez kusura bakma yani
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |