![]() |
|
aklı olan spor yay takmasın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim araçta benden önceki sahibi tarafından orjinal yayları kesilmişti. bende öle 1 sene falan kullandım sonra orjinal yaylarını taktırdım. şimdi başımda öle bi dert varki ben yay olayına yoruyorum ama bilinmez tabi. araç yalpalama yapmaya başladı gaza basarken basmazken hep yalpa yapıyor. sanki balans yokmuş gibi oluyor.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
jant varsa, bileziklerden biri balans vs esnasında düşürülmüş olabilir yada jant yamulmuş olabilir
|
||
![]() |
||
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
samet kardeşim bir şey var ki yazdık yaşadığımı paylaştım sadece bnm araçta olan bi durum
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
zaten sizin arabanız o şekilde iyi olsa tasarlayanlar o şekilde üretir yay takanlar neden takar anlamıyorum biri rica etsem açıklarmı :D
|
||
![]() |
||
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
kardeş araç yalpalıyosa akslar ikinci sebep motor takozları bende böle sorun oldu çözüldü
baş belası spor yaylar araba yere pısınca akslar sanzıman gövdesini sürterek delmiş dikkat derim, şimdi şanzıman yaptırıyorum |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
ANLAYAMAZSINIZ ![]() http://www.youtube.com/watch?v=H3hskbuFtVI edit: link Düzenleyen herry - 26 Mart 2014 Saat 22:08 |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Bütün araçlar standart kullanım koşulları düşünülerek tasarlanmıştır. Orjinal yayla konfor sağlarsın spor yayla yol tutuşu. Ancak genel düşünürsek çoğu insan arabasının yere yakın olmasını istemez. Üreticiler de buna bağlı olarak araç yaparlar. Lüks spor arabaları düşünün neden yere yakın ? Çünkü hitap ettiği kesim belli. Mesela Tutup Toros u daha basık üretselerdi bugün hala köylerde göremezdik bu araçları. Nabza göre şerbet diyelim kısaca. Daha da tatmin etmediyse açıklama spor yayları yapanlar da mühendis. Ve bu bilindik markalar bazı araçların orjinal yaylarini da yapıyor . :))) |
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
anlayamazsınız!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |