![]() |
|
Araç Değişimi Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beykozdaki ve tekirdağdakiler güzel dorusu. kafama yatmıyor değil akşam bu konuştuklarımız sonucunda edindiğim fikirleri babamla bi paylaşam bakalım onunda düşüncelerini alarak yarın karara bağlıycam. peki 206 yı tavsiye edermisiniz SW bagajı okadarda dar değil aşşa yukarı aynı isteklerimi karşılayacak gibi duruyor. tutupda tula taşımıycam işin dourusu ama arıza çıkarması yada yakıt hakkında ne düşünüyorsunuz? alabilceklerimin içinde durumum şuanda 206'yı gösteriyor.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
doğan abi babaöda bi huy var 2001 model aracı verip hayatta 2000 model bi araç almaz model yükseltmekden yanadır onun düşünceleri. ama 2001 Boralar var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tam-aile-arabasi-156707956/detay bunun gibi gayet hoş bakalım babam ne karar vercek.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ben olsam bora ya bulaşmazdım benzinli ve 200 ü devirmiş
1.6 olsa süper olurdu ama 1.4 dizel 206 sw işini fazlasıyla görür sanırım ilanda olduğu gibiyse o 206 lar değerlendirilebilir ama çok acele etme istersen pazar günü bi pazara gidip fiyatlara baksan daha iyi olur belki karşına daha iyi birşeyler çıkar |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
palio yada logan sw bakabilirsin...eşek niyetine kullan gitsin.
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
hshshaHAHA ![]() ![]() ![]() ![]() işde güzellik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
reco ben hiç sw bakmadım bugüne kadar ilk defa sebebinle bakıyorum, açıkçası benimde ilgimi çekmeye başladı yavaş yavaş fakat normal araçlara göre az daha pahalılar sanki?
![]() Düzenleyen dogan106 - 19 Mart 2014 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 sw bencede iyi kulanışlı...hee birazdaha sıkarsan 307 sw de 10 numara 5 yıldız...valla param olsa bende bugün aracı satar 307 sw alırım..
Düzenleyen tetik-soner - 19 Mart 2014 Saat 17:42 |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
arkadaşlar arabamı yaptırmaya karar verdik bir müddet daha bekliycem. Şuanda elimde bi Mazda MX5 var 2013 model nerden bulduğum uzun hikaye faceden çoğunuz gördünüz zaten aracı olarak aldım satarsam eğer istediğim fiyata ozaman Dizel 206 SW almaya niyetliyim yani aracı satarsam yaptırdıkdan sonra alıcam araç sizlerinde görüşlerine dayanarak 206 Sw her birinize ayrı ayrı teşekkürler...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |