![]() |
|
106 xR LPG Yakıt Tüketimi Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl yani, benzinde sibop ayarı yapınca mı yarı yarıya düşüyor ? Eğer öyleyse tüpe ne gerek ? Araştıralım hocam
![]() |
|
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sübap ayarı gerçekten azımsanamayacak kadar fark ettiriyor. Araç sessiz ve verimli çalışıyor. İyi bir ustaya gidip deneyin derim.
|
|
![]() |
|
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, aracımı yeni aldım ne kadar yakıyor ölçme fırsatım da olmadı. Biraz çekingen davranıyorum gaza basarken ve ışık yanınca beni bi telaş alıyo kaç km götürür bilmiyorum.
Son olarak subap ayarı tahmini ne kadar mal olur, aracım 106 XR 1999 model. Teşekkürler. ![]() |
|
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu subap ayarına bende baktırayım olmazsa tüp taktırmayı düşünmeye başlamıştım çünkü
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |