![]() |
|
206 arka cam patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla barış rezistans açık kalmış ondan patlamıştır dedi ama kontak kapanınca elektirik kesilmezmi anlamadım. bu aralar var bişey.nazar mı var anlamadım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen oluyor böyle şeyler, cana gelmesin. Benim de oldu işte böyle arka arkaya ama her şey bizim için..vardır bir hayır..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
geçmiş olsun rezistans kablo giriş uçlarını kontrol ettirseydin bi role yapışık kalmasın
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun abicim
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Geçmiş olsun ya çok garibime gitti, en yakın zamanda gidip film taktıracağım ben de. Geçen karşıdan gelen arabadan orta boy bir çakıl taşı fırladı ön cama tak diye çarptı, Allah'tan çatlak falan oluşmadı, muhtemelen dar açıyla geldiği için taş etkili olmadı ama o taş yan camlardan birine çarpmış olsaydı bitmiştim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |