![]() |
|
206 hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim ustam bu konuda iyi yeri şaşmazda istersen bir ona göster. Bana arabanın hararet problemini çözeceğim ok gibi 95 i çok sıkıştırırsam 95 i görüyor normal kullanımda hayatta 90 ı geçmiyor. geçiremezsin dedi ve dediğini de yaptı gayet memnunum.
|
||
2.0 2000 Model 206 GTI Çin Mavisi
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
memet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
yardımın ıcın tesekkur ederım yınede bı gostermekte fayda var ve usta usta gezıp para dokmek ıstemıyorum ınşallah nokta atışı yapabılır senden rıcam ustanın bana acık adresını yada bulabılcegım sekılde yok tarıfı verırsen sevınırım
|
||
2004 1.6 quicksilver 123000
|
||
![]() |
||
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
|
Arkadaşların dediği gibi düzgün bir termostad ile çözülüyor bu sorun.Sorun da değil aslında termostad'daki ısı ayarları 90 ve 110 da müşür açılsın şeklinde.Sendeki büyük ihtimal 110 kalibrelidir.Kışın 110'lar yazın da 90'lar kullanılır.Yaz dönemi geldi diye geçen ay bakıma gittiğimde özellikle 90 la değişmesini istedim değiştirdiler mesela aklında olsun.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Benim ankarada ustam yok ankara'da çok daha iyi ustalar bulacağına eminim. Angaralılar neredesiniz?
|
||
![]() |
||
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
|
Sanayi 6.sk da Gündüzler Oto var.Renault-Peugeot uzmanlık alanları neredeyse ve uygun fiyat çalışıyorlar.Mehmet ustayı bulup derdinizi anlatabilirsiniz ;)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |