![]() |
|
Aslanımı Kaybettim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok geçmiş olsun. Bu sorun küçük araçların çoğunda oluyo yüksek hızlarda frenin biraz fazla dokununca bazen yolun egiminin etkisi bazen de arac probleriminden bu tür kazalar ortaya çıkıyo büyük geçmiş olsun.
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı olayın bir benzerini eski 206 aracımda yaşamıştım,
Şehir dışında dağlık bir bölgede mıcırlı yola girdim ve hızım ortalama 60 70 gibiydi en fazla, tam virajı dönerken aracın arkası kaymaya başladı en az 10 tur döndüm diyebilirim, Yanımda arkadaşımda var kesin ölüyoruz diye içimden geçirdim zaten kemerde takılı değil sonra uçurumun kıyısında durdu eğer araç basık olmasaydı uçurumdan aşağı düşmüştüm kesin, Aracın içinde 5 dakika dona kaldım sonra inip baktım araca gözle görülür hiç birşey yok çok şaşırdım ertesi gün sanayiye gidip gösterdim sadece alt takımdan 200 tl masraf çıktı... Benim anlamadığım nokta yanımdan geçen araçların hızı 100 den fazla birşey olmuyor ama benim hızım 60 olduğu halde araç g.t atıyor. o gün bugündür 206 ile temkinli olurum araç kayıyor arkadaş, onu sattım yine 206 aldım hastalık oldu bende, Bence sen aracı başka yerlerede göster kazıkçı çok. geçmiş olsun.
Düzenleyen Red dream - 16 Şubat 2014 Saat 00:01 |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
lastikten olabilir mi?
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
herşey bir derstir arkadaşım. bugun başına gelen sana derstir. belki ilerde bir gün bu anı hatırlayıp ufak bi şeyden vazgeçip hayatını sürdürüceksin herşey alnına yazılı. bende yapmıstım kazayı. gül gibi baktıgım aracımı vurdum seyir halinde 90 * 100 ile giderken önüme çıkan dolmuş yüzünden önümdeki pikaba vurdum 2 500 e mal oldu parçalar. araç için canım yandı sadece bosver el sebebp olur sana malolur. en azından sen kendine ders aldın beterin beteri var. ya sakat kalaydın. birdaha araba sürme imkanın olmayaydı. varsın borç öde hayattasınya gene borç yapar gene ödersin. sen dersini aldın mı onu de. ;)
|
||
![]() 3000 devirden sonra TDİ biter HDİ başlar.. |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Geçmiş olsun :(
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
Çok geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun, seni sevdiklerine ailene bağışlamış...
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
geçmiş olsun dostum, verilmiş sadakan varmış dert etme yerine yenisi gelir, canına bir şey olmasın zamanla psikolojin de düzelir, aldırma. ilk kaza yaptığımda 1.5 ay arabaya binemedim ama gittim motosiklet aldım :D
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
|
Kardeşlerim , abilerim hepinizden Allah razı olsun.Kaza sonrası bugün 5. gün. Sanırım olayın şokunu daha yeni atlattım, çünkü sağlıklı düşünebiliyorum.
Aracın resmini çekmek aklımdan bile geçmedi o anki o şok çok kötü bişi, ne diyorum sizlere araba dönmeye başlayınca Allahım nolursun takla atıyımda dursun şu araç çok kötü oldum dedim ve sonra araba kaldırıma çarpıp durduğunda sana şükürler olsun Allahım takla atmadım dedim. Aracımda ön tampon ve arka tampon gitti.İnanılmaz ama çamurluklar,kaput,tavan,camlar,kapılar vs. bi çizik bile yoktu.Sağ ön teker yarım daire dönük vaziyetteydi diğer teker ise Z çiziyordu.Direksiyon sağa sola sallıyordu vs.Babam arabayı cüzi bi miktara sattı.. yarın işten gelince satış işlemleri için notere gideceğim.. Çok kötü bi durum kızım dediğim canım gibi baktığım arabamı kaybettim. Bu olayda her ne kadar arabamı kaybetsemde, umrumda değil bana birşey olmadı kolum bacağım kopsa ömür boyu çalışamaz ve arabaya binemezdim.Rabbime şükürler olsun daha 19 yaşında eli ayağı tutan bir delikanlıyım.Allahın izniyle ağustosda celp dönemin askere gideceğim çalışıp yine bir araba alırım. Bu olay da babamla aram açıldı para aramıza girdi vs. Baba 4-5 ay çalışırım yemem içmem yaptırırım desemde dinlemedi ve sattı kızımı.Daha bi çakar lamba,daha zenon farlar, daha çelik jant daha camlara film daha o Arh + pozitif Latif Çelik yazısını yazdırmadan kızımla 5 aylık bi güzel anıları olan durumdan ne yazık ki ayrılıyorum yarın itibariyle.. Ama isyan etmedim şükür ettim Allah'ıma beterinden korudu.Bana 19 yaşımda babamın bile sahip olamadığı 20 bin liralık çok güzel bir 206 nasip etti, he bazı şeylerin deperini kaybedince anlıyo insan ama her sınavdan bir ders çıkartmak lazım.Napalım yaşamamız lazım bazı şeyleri. Tekrar bir hatırlatma yapayım emniyet kemerinizi lütfen takınız.Peugoet 206 arabası çok hafif kağıt gibi araba en ufak frende araba göt attı ve 100 metre boyunca sayısız döndüm ve kaldırıma defalarca çarparak tren yoluna çıkarak durdum.Frene basmadım, el frenini çekmedim, şükürler olsun takla atmadım.O an ki 20, 30 sanyemi bilmiyorum kaç saniye kaç dakika sanki bi ömür boyu gibi geliyor gözlerinizin feri kayboluyor.Polis evrakları ver gülüm dediğinde arka cebimden cüzdanım çıkartıp verdim :) siz düşünün artık. Neyse herkesten tekrar Allah razı olsun dikkat li olun abilerim, kardeşlerim kendinizi ve ardınızdakileri üzmeyin.Sahip olduklarınıza elinizin altındayken kıymet değer bilin..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |