|
Peugeot ve Hız Sabitleme [ANKARA] |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sunu hep belirtiyorum 206 ve 307 (2002-2005) icin kesin olur yaparim diyemiyorum. Fren musuru tesisati olmayabiliyor. Tesisat cektigim araclarda ECU parametresi acilmayabiliyor. Daha farkli arizalar olusabiliyor. Ankaraya geldiginizde elimden geleni yaparim ama bana 1-2 gun oncesinden haber verirseniz daha iyi olur. Fiyat konusunda konusuruz. |
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kendim diisnda tanidigim kisi yok hocam maalesef. |
|||
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
selamlar,
2007 model Peugeot Partner 2.0 hdi , listede hiç göremedim, bu araçlara hiç hız sabitleme
takabildiniz mi? |
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
BAzı modellerde calıstı fakat gostergelerde hata verdi. |
|||
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim merak ettiğim, fren soketinde 2 kablo varsa çözüm bulabiliyormjusunuz?
önceki aracımda kablo çekmeye cesaret edememiştim. |
|||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sedre den ayni ozellikte 4 kablolu olan aracin semasini cikarip 2 araca denedim 2003 206 ve 2004 307 1.4 hdi ama maalesef olmadi. |
|||
abrahambauer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abrahambauer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Merhaba Ali, Benim 2006 Model Dizel 206 aracım var, cruise control kolu takmak istiyorum. Bazen uzun yola giderken ayağım ağrıyor. Sen yapabiliyormusun ? Müsait bir günde yaptırmak isterim. Fiyatı nekadar dır ? |
|||
2012 - 308 1.6HDi Active
2006 - 206 1.4HDi X-Design |
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ozel mesaj attim bilginize. |
|||
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben kablo çekmeden hız sabitlemeyi bağlayıp menülerden açtırmama rağmen çalışmamıştı eski aracımda. 2 kablolu fren soketi vardı ve 4 kablolu şemalardan bakıp yerlerini buldum ama kablo çektirmedim, aracı satıp makyajlı kasaya geçtim. şuan sabitlenen hız da görünüyor. Siz kablo çekip mi denediniz? yoksa kablo çekmeden bağlayıp mı denediniz? |
|||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Fren musuru cift yonlu veya fift musur olmasi gerekiyor. Siz frenden ayaginizi cektiginizde musur tetikleniyor ve bsi a giden sinyali kesiyor ayni zamanda ecuya giden hatta da akim veriyor. Siz pedale bastiginzda musur tetigi bisa cikiyor bu sefer bsi a sinyal gidiyor fren lambasi v.s. yaniyor. Ecu ya giden akim kesiliyor. Eksik araclarda ecuya sinyal gitmedigi icin ecu kendisinde fren i hep basili goruyor bunu pp2000le baglanip gorebiliyorsunuz. Ecu nun gerekli pinine 12v akim verince pedalin konumu basilidan bosa geciyor. 206da bu sekilde calisti pedal hem ecu ya hem bsi a sinyal verdi ama yazilimsal bir sorundan oturu calismadi sabitleme 307de gerekli tesisati cekmeme ragmen frenin basili parametresi serbbeste donmedi zannedersem ecu konfigurasyonu cok farkli veya eski oldugundan calismadi tesisati da kabul etmedi. |
|||
ogretmen
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
merhaba 406 coupe 2000 model d9 motor a oluyor mu acaba?
|
|||
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sanırım benim araca uyar 2007 207 düz 1.4 16v benzinli ama sorum şu araçta lpg var , lpgde de sorunsuz çalışır mı?
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aracinizin gaz pedali muhtemelen tellidir. Maalesef 2003 ve oncesi araclarda bu sekilde olmuyor.
Uyacagini dusunuyorum. |
|||
Marco
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ali beyin uzmanlığı sayesinde 206+ 1.4 HDI aracımın hız sabitlemesini aktif ettik. Harika çalışıyor. Ali beye emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Nick den taniyamadim hhocam sizi. Kafaligi keske burdayken soyleseydiniz. Gerci detayli yazdim mesaja.
|
|||
Marco
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim de sonradan aklıma geldi. Keşke beraberken baksaydık. Bana bir set temin edebilir misin?
Çok teşekkürler |
|||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
||
2006 model 307 1,6 HDİ comfort makyajlı kasa modeline olur mu bugün parça geliyor..
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Oluyor hocam. Gosterge ekraninda bilgiler de cikiyor.
|
|||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
||
İşte bu süper.. sağolasın kardeş..
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.....
2009 206 sedan 1.4 75hp Benzin&LPG Hız sabitleme işlemi başarı ile sonuçlandı. Belki TR deki tek hız sabitlemeli benzinli 206 . Buyrun, |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |