|
ne olduğunu anlamadım (resimli)''çözüldü'' |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Akü biterse motor durur mu? |
|||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sabah ustama bıraktım arabayı grank kasnağı dağılan parça. alternatör kayısınıda al dedi çatlaklar vardı. bende parçacımdan sipariş ettim fakat bizim motorların 2 tip grank kasnağı varmış birisinin içinde 3 tane çizgi seklinde boşluk var diğerinde yok ustam boşluksuz olanı al dedi orjnal peugeot parça 140 tl kayışta orj 20 tl. şimdi parçaları beklemekteyim yarın gelirse taktıracam.
bu arada araç serileşti kayış olmayınca. kalkışlarda falan zorlanmadan kalkıyor. kayışın etkisi heralde yada ben ona yordum
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
||
motora ister istemez bir yük oluyor kayış yardımı ile çalışan diğer aygıtlar :) nasıl oldu aracınız ?
|
|||
|
|||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arabayı yaptırdım 20 tl işçilik aldı usta kayış kasnak değişti. durduk yere 180 lira parçalandık işte. olsun, sağlık olsun diyip geçiyorum
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sağlık olsun buğra allah beterinden saklasın
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
||
|
|||
|
|||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
||
boş ver ya bunlardan çıksın, sağlık olsun..
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |