![]() |
|
Abarth Egzoz Büyük Risk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
arkadaslar bence vanalı egzos çağın icadı
![]() ![]() |
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
yok canım estafrullah şaka babında söyledim
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
1.4 - 1.6 - 1.8 - 2.0 tüm 3 ve 4 silindirli atmosferik motorlu araçlarda evet gerçekten çok çirkin bir ses çıkartıyor. Ama ne bilim bir 1.4 tsı yada 1.6 thp veya 1.8t yada 2.0t yahut 2.3 t5 motorlarda harika sesler çıkıyor. Bil hassa 5 silindirin sesi çok daha farklı.
|
||||
![]() |
||||
|||
Makbuzdaki kumandalı eksoz sistem tarafından çözümlendi araç otoparka çektirildi yazısını görene kadar bizde hadi len sallama diyorduk
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Aynen fakat vanalıda iyidir be , bazen yetmiyor
![]() |
||||
![]() |
||||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|||
açık hava filtresi candır.. uzun yolda kafada yormaz :)
|
||||
![]() |
||||
|||
ya yoktur öyle bişey
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Kumandaya fazla güvenmeyin. Artık onu biliyorlar ve amerikadan kumandanın şifresini çözüp vanayı açabilen bir cihaz getirtilmiş. Gece uygulama yapan ekiplerin çoğunda o cihaz var ve çözüyorlar. Gazı verdiğinde patates oluyorsun :) bir iki arkadaşım ceza yedi ve uygulamalar hala devam ediyor. O yuzden de varexi olanlar artık düğmeli sisteme geçiyorlar. Bilginiz olsun.
|
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
ohhh keşke daha çok geçirseymiş polisler nasıl nefret ediyorum o bağıttıra bağıttıra gezenlerden altında 4 bin motor yada ne bilim V8 canavar gibi bişi chevrolet olur orjinal orjinal tatlı tatlı çıkar o ses te 1.6 motordan o ses zaten gelmiyo sen uğraşıyorsun hala gelecek diye geceni bi yarısı bağıttıra bağıttıraa....
|
||||
![]() |
||||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Abi en temizi polisi görüyorum egzozu kumandadan kapat egzozu açıyorum polis olmayınca :D
|
||||
hayat direnmektir
|
||||
![]() |
||||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|||
herzaman teknoloji kardeşim
|
||||
![]() |
||||
|||
İstanbul' da ancak vanalı egzos kullanılabileceğini öğrenmiş olmuş arkadaş
|
||||
![]() |
||||
|||
aynen öyle |
||||
![]() |
||||
|||
VAREX denen malzemeden kimsenin haberi yok sanırım. Kumanda sistemini iptal ettirip görünmeye bir yere düğme yaptırdığınızda o polis istediği kadar yırtsın kendini bulamıyor.
|
||||
![]() |
||||
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
|||
Gecen sene sakaryada cam filminden ceza yemistim banada bir hafta vakit verdiler soktum filmleri gittim emniyete bi memur baktida trafikten men durumunu dusurdu sistem eger cezayi odeyipte emniyete gidip gostermezsen araba trafikten men oluyo bidaha tuv turkte ugrasiyosun bidaha muayene ucreti
|
||||
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
||||
![]() |
||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|||
maslak bölge başa bela,adamlar işi biliyor :) polis gördünmü at boşa taktik bu :)
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
ne demek efendim :)
![]() ![]() ![]() |
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
Evet baslıkta yazdığım gibi abarth egzoz istanbul trafiginde büyük risk, hem cebe hem vakte yazık.
Bugun maslak sanayideydim, bir arkadas egzoz yaptımak istiyormus uzun zamandır. Muayne tarihi yakın diye atlatmayı beklemis, muayne biter bitmez solugu sanayide egzozcuda almıs, kat iptali düz boru son susturucu derken istedigi sistemi yaptırmıs, sanayiden cıkmıs, ileride cevirmisler, polis baglamıs arabayı ve arkadasın yaptıgı islemler sırası ile; aksam is cıkısı baglanmıs, ertesi sabah cezayı odemis, gitmis emniyet otoparka, otopark ücretini odemis arabayı almıs, 3 gun icinde soktur bunları, orjinale cevir, muayneyi yaptır bize geri gel demisler, yoksa arac trafikten men oluyormus. gitmis sokturmus, muayneye goturmus, 1 hafta icinde ikinci kez muayne yaptırdıktan sonra, emniyete gidip belgeleri gostermis. bugun aynı servisteydik, ustalar gecmis olsun diyorlardı cocuga, bu arada xenonlarını taktırıyordu, muayneye giderken onları da sarı ampule cevirttirmis, vizede kalmamak icin. ben de uzun zamandır bir son susturucu yapsam mı tatlı bir ses alsam falan diyordum. bunları dinledikten sora vazgectim. halen trafikte bu tarz egzozla gezenler var bagıra bagıra o arkadasları gonulden tebrik ediyorum cesaretlerinden dolayı, büyük risk.. |
||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |