![]() |
|
106 Quicksilver'ım çok yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ozan.JDM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm 106 quık sahibiyim ve kmde tam 1 tl yakıyorum şehir içi uzun yolda da 60 kuruş yakıyorum düz boru egzoz var benzin filtresi yeni değişti yağ hava filtresi bujiler yeni ama sorunu bulamadım bi sorunum daha var araç kalkışlarda zorlanıyo ama gidişinde sıkıntı yok ve bide düz yolda boşa attığım zaman cabuk yavaşlıyo sanki aracı bişe tutuyormuş gibi oluyo önerileriniz nelerdir
![]() |
|
ozn12
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendin demişsin işte düz boru eksoz sebebi.. O katalizör orta susturucu son susturucu falan süs değil.. Eksozu bu kadar rahatlatırsan araban çiğ atar, ve düşük devirlerde cansızlaşır.. Hatta elektronik kontrol olmasa araban, rolanti bile tuttaramazsın.. |
|
![]() |
|
eran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Benim hanımın Otomatik 1.4 Xr’si 45 kuruş yakıyor.
![]() |
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Subap ayarı yaptırmalısın aracına. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |