![]() |
|
2 online peugeot projesi için fikir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
evooz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Daha önce BMW kullanırken realoem diye bi site vardı bmw nin şase numarasını ada model ve üretim yılı girerek parça bulmaya yarardı. Aynı servislede kulanılan pogramlar gibi parçanın araçta takılı olduğu yere kadar gösterirdi. Peugeotta böyle bir site biliyormusunuz mesela ben aracımda oksijen sensörünün yerini merak ediorum bildiğiniz böyle bi site var ise bulabiliriz...
|
|
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
google'a peugeot service box yaz çıkıyor. üye olduktan sonra şase numaranla bakabilirsin.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Dediklerinizi dikkate alarak düşündüm
peugeotturkiye.com adresini 2.el peugeot araç sitesi olarak, peugeot.web.tr' yi ise peugeot araçlarının tanıtımı, karşılaştırması vb. uygulamalar olarak düşündüm. Garaj uygulamasını http://garaj.peugeotturkey.com adresine eklemeye karar verdim.
|
|
![]() |
|
pheus ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Bence de peugeotturkiye.com daha akilda kalici ve kullanicilarin bulmasi daha kolay olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |