![]() |
|
Bardağı taşıran son damla!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kafandan çıkarttın demek, hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin dostum.
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Hem geçmiş olsun hemde hayırlı satışlar dileyeyim benimde ilk arcım 106 ilk aldığımdan beri sorun çıkartmaya başlamıştı orasını yatptırıyosun öteki yeri bozuluyodu sonunda lafam bozuldu sattım bende geçenlerde plaka sorgulamadan poliçelerine baktım ben 13.sahibiymişim 17.sahibine gitmiş şimdi hala aynı şekilde devam ediyo inşallah sizde en kısa sürede elinizden çıkarırsınız
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Bugün gençten bir arkadaşımız geldi 2 abisiyle baktılar ettiler beğendiler arabayı, yarın komputeste sokacaklar ama el sıkıştık 14.750ye. Fena gitmedi diye düşünüyorum hani masraflarımı saymaya kalkarsam araç bana en az 16-17ye falan geldi ama yapacak bişi yok, tecrübe oldu. İlk arabam, şu an çok moralim bozuk, sanki ailemden biri gidiyor. Ciddi anlamda üzülüyorum baya bağlanmışım ben, peugeot sevgisi hakikaten başkaymış. Ne kadar sorun da çıkarsa başıma, evde oturamıyorum inip inip garaja arabaya bakıyorum geri dönüyorum. Hayırlısı artık, gelen çocuk iyi bir arkadaştı yarın bir sorun olmazsa ertesi gün teslim edicem, umarım o da gözü gibi bakar tosbağama :) Alacağım araç için de son karar olarak Astra ile Focus arasındayım hala. 308 bir yandan sıkıştırıyor beni al diye ama, hele bir de fıstık yeşili güzel bir tanesini inceledim otomotivde, içimdeki peugeot canavarı kendini yırttı al bunu diye ama mantıklı karar vermem gerek bu defa ![]() Var mı görüşleriniz yeni araç hakkında, önerileriniz |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Yanlız ne araç alırsam alayım burayı bırakamam sanırım, beni de aranıza kabul edersiniz heralde tekrardan, peugeom olmasa da?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşleri beytepede tsnistiramadan gitti mi be ufuk kaplumbagan :/ hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben senin yerinde olsam E-46 bmw 3.20 alırım çok yakar beytepeye diyosan seat leon o da olmadı astra ;)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ufuk senin yerin burası araba gitse de forumu bırakma dostum
![]() |
|
![]() |
|
Kürşat öyle oldu kardeşim ya olsun buluşuruz senle bi gün beytepede yine :) Bmw bana gelmez abi ya yakıta dayanamam.
Herry çok teşekkür ederim buranın bu sıcak ortamını bırakmak kolay değil zaten browser'ım açılır açılmaz sık kullanılanların en başında burası var. SON DURUM Computestten geliyorum, aracın boyası zaten bildiğim üzere vardı, değişen yok sökülüp boyanıp takılan var 4 parça ama sıkıntı çıkmadı. Motor %94 çıktı, sadece bir fren ayarı gerekiyo başka sorun yok dediler, eleman da tamam o zaman dedi kesin olarak el sıkıştık, yani tosbağa gitti, yarın satış işlemleri. 206 aşkı mıdır, ilk araba aşkı mı bilmiyorum, inanın gelirken o kadar kötü hissettim ki, hala öyle. Bir yanım hala ara ne olursa olsun vermiyorum arkadaşım de diyor. Çocuğumu evlatlık veriyorum sanki. İnanın tahmin etmiyodum böyle zorlancağımı. Arkadaşa dedim beni facebooktan falan ekle sürekli görmek istiyorum ben arabamı... Hala arabam diyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |