![]() |
|
Avea'dan büyük kazık ! ! ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun tutar büyük tüketici hakem heyetine gidin zaman kaybetmeden.
tarife geçişlerinde hepsi böyle yapıyo bnmde başıma gelmişti ama benim ilk aylardı anca 60 TL çaktılar :) muhtemelen senin son aylardı.. geçmiş olsun tekrar
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başına gelene üzüldüm ama normal olan bu, bur da kazık yok, taahhut'u okumaman buyuk hatan olmuş orda uyarıyor seni. ben alıken bunu biliyordum. şuanda hiç kullanmadığım 1 telefonun ve hattın 165 tl lik faturasını ödüyorum, ve 7 ay daha ödeyeceğim.
TAAHHÜTTE yazıyor ama sen kendi hatanın kurbanı olmuşsun. tekrar geçmiş olsun
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
hocam taahuttun var zor o faturayi mecbur oduyeceksin yada benim yaptigim gibi müşteri hizmetlerini ara ve sert konuş hiç bir şekilde alttan alma ben bu yolla supriz gelen 600 liralik faturami 85 lira olarak ödedim bu tüyoyu aveda müşteri hizmetlerinde calişmiş olan arkadaşim ogretmişti. Belki bu yolla yeni tarifende ek olarak ödemeye devam edebilirsin.:)
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Arkadaşlar ben taahütum yok fazladan para yolladilar demiyorum. Neden ben tarife degisikligi mesajı attigimda bu bilgi bana verilmedi ve saniyesinde tarifem değişti diyorum.
.Teşekkürler arkadaşlar |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Avea kamu tarifem vardı konusma süremi dolmamasına rağmen fatura her ay artıyordu bende numaralı pttcelle taşıdım 24 lük tarifesine 25,33 Tl fatura geldi tavsiye ederim altyapı hizmetini avea sunuyor zaten.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
aslında orası ilginç evet, online işlemlerden uyarı veriyor tarife değişikliğine tıkladığınızda, "taahhütünüzden dolayı tarife değişikliği yapamazsınız" gibi, sen sms ile yaptığın için oraya bir uyarı modülü yada engelleme yapamamışlar sanırım. itirazlardan vaz geçme, sonuç illa lehine döner bence.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |