![]() |
|
akü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinarbasi uzakmis ben antaresin ustundeyim. Diyagnostige baglayip bakalim diyecektim
Kutup basini sokmen iyidir ama arabayi kilitlemek dert. Diger kapilari kilitleyip en son sofor kapisini kilitlemen lazim. |
|
![]() |
|
sefabasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
allah razı olsun düşünmen yeter ne oluyo bu diagnostiğ başka nerde bulabilirmm
aynen kaputu açıyorum aracı kitliyrum sonra söküyorum zaten şöför kapısı bitek anahtarla açılıyo diğerlerine etki etmiyo peki bu sürekli söküp takmak araca sıkıntı yaratır mı teşekkürler
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Akünün üzerinde üretildiği tarih yazar ama ne zaman kullanmaya başladığını bilemezsin ancak üretim tarihinden yola çıkarak tahmin edebilirsin. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
sefabasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
teşekkür ediyorum bakıcam
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korkulu rüya görmektense yeni akü şart... Kış yeni başlıyor ;)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaran
ARKADAŞLAR 307 ARACIMLA İLGİLİ Bİ FOTO ATICAM AMA BURAYA ATAMIYORUM ANLAYAN Bİ ARKADAŞ MAİL ADRESİ VERİRSE
YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
hizliresim.com gibi bir upload sitesine girip fotoğrafı yükleyin. sonra ilgili linki buraya yapıştırın. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |