![]() |
|
İYİLİK YAPMAYA DEĞMEYEN İNSANLAR... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu kişinin karakteriyle ilgili birşey, sen burda istediğin kadar yaz o adam okusa bile hiç umrunda olmaz buna emin ol. (ki forumda bu işini çözdüğü için muhtemelen yeni bir ihtiyacında yeni bir üyelik alıcaktır) Günlük yaşıyan insan bunu yapar. Emin ol o adamın kullandığı hatlar bedava verilse. Kendine şu an yeni bir hat bile alırdı. Sırf sen arama diye
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BENDE ZATEN KANKA OLMAM BENDEN YARDIM İSTEDİ BENDE ETTİM HADİ BUNUDA GEÇTİM İŞİN KÖTÜ TARAFI NEDEN 3 KAĞIT YAPIYOSUN ARKADAŞ 50-100 LİRALIK MISIN BEN Kİ BENİ TANIYANLAR ÇOK ÇOK İYİ BİLİRLER EGZOZ HEDİYE EDERİM AYNA HEDİYE EDERİM OLMADI ANKARAYA TAMPON YOLLADIM Kİ SİTEDE 250 TL DİYORLAR BEN PARA İSTEMEDİM .. 106 GTI SİTESİNDE KENDİ TENEKE JANT SATMAYA ÇALIŞIYOR BAK 150 TL EDEN JANTA 250 FİYAT BİÇMİŞ DİYORKİ YENİ JANT ALDIĞIM İÇİN PARA LAZIM EE ONURA OLAN BORCUN ??? ONU SALLA ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BU YAZDIĞIM KONUYU BEĞENEN ADAMDAN NE BEKLERSİNİZ SONRA HEMEN BEĞENMEYİ GEERİ ALIYOR AMA BAKANLARDA KALMIŞIN NE OLUCAK... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
OKuyamıyorum şirket interneti olduğu için ama sil feysten gitsin boşver...
|
|
![]() |
|
ÇOKTAN SİLDİM ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun...Malesef iyilik yapan her zaman iyilik görmüyor.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Buna kesin çözüm: adamda Allah korkusu olacak. O zaman bilir bir kuruşluk bile kul hakkı yemenin telafisi olmayan acılara yol açacağını.
|
|
![]() |
|
ÇOK ÇOK DOĞRU KUL HAKKI ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
az kalsın bu konuya benzer bir konu da ben açıyordum son anda gördüm kusuruma bakmayın
son birkaç aydır işlerim pek yolunda gitmiyor böyle olmasından dolayı piyasaya daha çok saldırmaya çalışıyordum son başımdan geçenleri olabildiğince kısaltarak yazmaya çalışacağım allahıma sonsuz şükürler olsun bunu ukalalık olarak algılamayın lütfen ben yaptığım iş nedeniyle çalıştığım zaman çok iyi paralar kazanıyordum benimle birlikte ortak gibi çalıştığımız 2 sözde arkadaşım vardı işe benim arabayla gider masrafı ben karşılar kalan parayı yarı yarıya bölüşürdük oda kazanır bende 2 ay önceydi uzun süren bir iş durgunluğundan sonra çok güzel bi iş yakaladım en fazla 3 gün sürecek ve toplamda 8500 tl elimize para geçecek birini arıyorum işim var diğerini arıyorum çeşitli bahaneler tabi ben cinnet saatlerce resmen adamlara yalvarıyorum gelin beraber yapalım diye neyse bunlar yan çizdi yarı yolda bıraktı beni ve bu adamlar biri 14 biri 9 yıldır tanıdığım birlikte iş yaptığım ve 9 yıllık olana mesleği ben öğretmiştim sonuçta adamı aradım kusura bakmayın ben işinizi yapamayacağım dedim rezil olduğumla kaldım şimdi diyebilirsiniz tabiki adamların işi olabilir gelmek zorunda değiller evet haklısınız ama şöyle birşey var bunlarla son konuşmamı yaptığımda neden gelmediklerini söylediler benim böyle işler almam zorlarına gitmiş ramazan biz koşturuyoruz iş alamıyoruz sen nasıl buluyorsun bu işleri ... yarı yolda bırakılma sebebim bu bir diğer konu yine her ikisinide 15 yıldan fazladır tanıdığım soranlara arkadaşım dostum diye tanıttığım kişiler her zaman elimden geldikce yanlarında oldum dükkanlarına gittiğimde beklerim onlarla çıkarım bazı zamanlar evlerine bırakırım birkaç ay öncesinde öyle bir duruma düştüm cumartesi günü köpeğimi koyabileceğim bir yer bulamadım dedim dükkanın içine bağlıyım yatsın madem pazar günü geleceksiniz bende gelir sabahtan alırım tuvaletini yapmaz havlamaz yok dediler o gün köpeğimi sabaha kadar arabanın içinde tutmak zorunda kaldım neyse dedim attım sineye yarın bikaç yere gideceğim biriniz işiniz yoksa gelirmisiniz benle dedim biri dükkanda 4 e kadar işim var dedi biri bi arkadaşının dükkanını temizleyecekmiş dedim olm 1 saat sürmez gidip gelmemiz yok dediler yarım saat önce bir karar aldım ilk 2 kişiyi iş yaptıklarımı önceden silmiş çıkarmıştım hayatımdan bu günde son 2 kişiyi silip çıkartıyorum hayatımdan artık şuanda sadece burada isimlerini kısmen bildiğim sizler arkadaşım olarak varsınız hayatımda tabi bana tahammül edebildiğiniz sürece sonuç şudur benim için : hiç kimseye senin tepene çıkabileceği kadar değer vermeyeceksin kimseye hakedebileceğinden fazla iyilik yapmayacaksın onur kardeşim kusuruma bakma konunu biraz katleder gibi oldun öncelikle senden sonra baştan sona okuma nezaketini gösteren bütün arkadaşların gözlerini yorduğum için özür dilerim ... |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Sizinde konunuzu baştan sona kadar okudum çok haklısınız, kim olursa olsun mutlaka arada bir derece bırakmak gerekiyor , hani derler ya insanoğlu çiğ süt emmiş diye gerçekten hayatta bazıları bu sözü haklı çıkarıyor.. Ama bunun tam tersi insanlarda var hayatta az da olsa..
Umarım ömrümüz boyunca Allah helal süt emmiş insanları çıkarır önümüze..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
amin cümlemize inşaallah
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
insanlarda karakter sorunu gün geçtikçe artıyor temiz insan bulmak azalıyor malesef geçmişmi olsun diyim ne diyim ramazan abi sana bilemedim valla üzüldüm.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi sana onunla geçmiş olsun demekden başka bir şey düşmüyor bana bu hayatta kimseye ederinden fazla değer verilmez hani bi söz varya "ederinden fazla değer soytarıyı kral eder" diye
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ramazan bey sizin mevzuyu da okudum, geçmiş olsun kurtulmuşsunuz onlardan
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Geçmiş olsun ramazan abi ' mevzu dumense kaptan cok oluyo ' bi devirde
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
eyvallah aynen kardeşim
|
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun. Bu yaz bende aynı hikayelerle 1300tl dolandırıldım.
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
ne adamlar var bnm 10 lira borcum olsa uykularım kaçıyor..
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
iki arkadaşa da böyle insanlarla karşılaştıkları geçmiş olsun diyorum .böyle insanlar için üzülmeye değmez . zararın neresinden dönseniz kar neyse ki gerçek yüzlerini görmüşsünüz .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BENİM ÜZÜLDÜĞÜM HERKEZİ KENDİMİZ GİBİ SANIP ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ ... HANİ BİR LAF VAR YA HER SALATALIĞIM VAR DİYENE ELİMİZDE TUZLUKLA KOŞUYORUZ... |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |