![]() |
|
24/11/2013 pazar gidecek varmı ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son dakika bilgisi, Ben, Burak, Recep ve Doğan gidiyoruz.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Vauvv :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
yokmu gelennn başka illerden :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
anlaşılan bi biz burak :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Ayağınıza sağlık arkadaşlar, Çok Aralıklarla fena sayılmayacak kadar eğlendik :)
En son kuşcunun arkadaşlarının hava indirme yapmasıyla kapanışı yapmak çok güzeldi ![]() sıra bizde inşallah serkan abi :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi deme öle tanımıyorum onları onlar serseri kuşlar :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbul ekibi her ne kadar benim için gelmedinizsede... :D hoşgeldiniz sizinle sohbet etmek güzel en kısa zamanda toplu bi şekide marmara görüşmesi yaparız inş bursa izmit istanbul olarak :) Aziz başkan o kuşlara da lastik don bağlat lütfen... :D
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aşk olsun İbo, biz 24 Kasım planı yaptığımızda drag yarışları ortada yoktu, üstelik Aziz çalışıyor diye ertelemiştik sonra Aziz izinli olunca geldik. Gerçi ben senin şaka yaptığını biliyorum ama yine de açıklayayım dedim.
![]() Dünden ufak bi kare :) ![]() Soldan sağa Aziz, İbrahim(Black GTI),Mahmut(mahmutbasaran),Serkan,Recep(kuscu38),Burak
Düzenleyen Serkan - 26 Kasım 2013 Saat 20:34 |
|
![]() |
|
ibrahiiiiimmm:) tekrar ayağınıza sağlık :)
mahmut abiyi, gördükçe gülümsüyorum
![]() Düzenleyen Aziz - 25 Kasım 2013 Saat 17:55 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ya abi snde bi tuhaflık var ama anlayamadım neyse :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Soldan sağa Aziz, İbrahim(Black GTI),Mahmut(mahmutbasaran),Serkan,Recep(kuscu38),Burak
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dragda buluştuk ama sekaparka yanınıza gelemedim benimde bi yere gitmem gerekti son anda k.bakmayın.keşke gelebilseydim ama bir dahaki sefere daha toplu daha organize bi şekilde inş. görüşürüz nasılsa tanışmış olduk körfezde.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
güzel buluşma olmuş ayağınıza sağlık
![]() Yalnız resimde 6 kişi var ama 5 isim var kim eksik
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Süper
|
|
![]() |
|
Salih abi Receple mahmutun Dialoğu;
Mahmut = Aziz 15 yaş Gençleşmişsin? Recep = Mahmut abi naptın adamı -5 yaşında yaptın :D :D :D :D İsim sayısı ile resimdeki kişi sayısı aynı ama :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Soldan sağa Aziz, İbrahim(Black GTI),Mahmut(mahmutbasaran),Serkan,Recep(kuscu38),Burak 6 isim var???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |