![]() |
|
Direk lpg de çalıştırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızmayında 1 kmye ha lepege ha benzene yani :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Öyle deme aziz ya araç kendini ısıtana kadar hele kışın canına okuyor yakıtın. Araca benzinle binince bari hiç lpg olmasaymış diyesi geliyor insanın.ayda 40 lirayı buluyor aldığım benzin. Lpg deposu 55 tl ye doluyor. Bir depo lpg ile de iki aydan fazla gider gelirim işe :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Bende olmuyor fatih hocam arabayi calistirirken basili tuttugumda benzine geciyor,:)
Servise gittim bugun koca antepde mtm lpg programinin yuklu oldugu tek bir yer bulabildim oraninda pc bozukmus zaten cokda ilgilenmediler pc tamir edeyim dedim tamam dediler bende musteriye nasil davranmasi gerektigini bilmedikleri icin ciktim geldim.bizim burda esnaflik ölmus gercekden adam akilli ne usta var nede esnaf var |
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Malesef doğuda biraz sıkıntı sanayi işleri. Düğmenin benzine geçmesi önemli değil.basılı tut marşa bas çalışır çalışmaz lpg ışığının yandığını göreceksin.Sonra bırak. Yoksa dediğin gibi olmuyordur. Sabah soğukken olmadı zaten benimki de. Buralar baya soğudu. Çalışıp stop etti. Ama kış dışında işe yarar.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |