![]() |
|
27/10/2013 BURSA BULUŞMASI RESİMLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşlar kusura bakmayın cuma arabayı sattım o sebeble katılamadım açıkçası birinide ayarlayıp gelmek istemedim
|
|||
93-106-307-207
|
|||
![]() |
|||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benimle birlikte gelen mustafa arkadaşımın renault coupeyi bıgün sattık 106 quik arıyoruz haberiniz olsun
![]() |
|||
''Bay Z''
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
bursa yine yapmış yapacağını güzel buluşma olmuş gerçekten.. Salih abi başta sen olmak üzere herkesin ayağına sağlık.. senin ufaklık şimdiden yetişiyor hayırlısı diyorum artık..
![]() 207 çok şık duruyor ben de merak ettim açıkçası. birde RCZ kimin cidden?salih abi sen mi aldın, yoksa otoparkta görüp mü çektiniz
![]() |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
hayırlısı olsun aziz kardeşim maaşallah çok güzel allah kaza bela vermesin..
|
|||
![]() |
|||
atesoyuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atesoyuer
||
Bende bursa buluşmalarına katılmak istiyorum
|
|||
![]() |
|||
atesoyuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atesoyuer
||
Oldu mu :D
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |