SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Ses Sistemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sulocan_5 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:47
arkadaşlar aracımda orijinal teyp ve hoparlör var.set olarak varsa bir ürün çok memnun olurum.şöyle bir set var ama pioneer değil...

Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:48
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Ramazan ben de kaset çalar diye biliyorum. ZAten kaset çaları çıkarıp pioneer teyp taksa bile ses çok değişir. Beklenti ve bütçe çok öenmli işte. Sen biliyorsun vibe dan sonra daha da güçlü aradın yin güçlü bir aktif aldın. İlerleyen dönemde hayırlısı ile leon alırsan onda belki bu kullandığın seni tatmin etmeyecek.

Arkadaşın bütçeisni zorlamadan bakınıyorumda şu pioneerin setini bulamadım: benim aklımdan geçen sadece 2 yollu bir hoparlör seti ve alt seri teyple (bütün serilerde mosfet çıkış aynıdır 4*50w - 50*4 yazana da sinir olurum sanki 50 çıkışı var arabanın ) biraz tatmin olacaktır. ZAten iyi ses için teyple yetinilmez amfi şart.

bizde kapı hoparlörleri yetersiz kalıyor. arka 13cm ön 16cm olduğundan. teybin kralını taksak çıkacak ses ve bas belli. ama arka pandizotta oval hoparlör olursa o zaman istediği sesi alır o ayrı mesele.

normalde vibe slim bas benim işimi görüyodu gayet memnundum, bagajı da öldürmüyordu ama arıza verince yenisi de 400 lira civarı olunca bari bas+amfi takayım dedim yine aynı bütçeye geldiği için. hayırlısıyla leon alırsam elimdeki bas ve amfiyi zaten aracımdan sökmem. herkesin kendi tercihidir ama araç satılırken üzerinden alınan herşeye kızıyorum :) eşek yularıyla satılır prensibini güdüyorum ben de :)
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:49
Orjinalini yazan: sulocan_5 sulocan_5 Yazdı:

arkadaşlar aracımda orijinal teyp ve hoparlör var.set olarak varsa bir ürün çok memnun olurum.şöyle bir set var ama pioneer değil...

13cm arka kapılar için. bence önlere 16cm almak daha mantıklı diil mi. arkalarda çok fark edeceğini sanmıyorum. ali yanlışsam yine düzelt :)
Yukarı Dön
sulocan_5 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:50
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:58
Orjinalini yazan: sulocan_5 sulocan_5 Yazdı:

bir de bu var ikinci el ama...

hocam o hoparlörün 250w olanı zaten sıfırı 70 lira. 200w olanı 50 lira. sizin verdiğiniz ilandaki 180w zaten.

teybi 2. el bir şekilde bulursun güvenilir elektronikçilerde. yani yine aynı bütçeye yakın bi parayla belki 50 lira fazla ile hoparlörlerin sıfır ve orjinal olur. bence bu daha sağlıklı olur.

http://www.bimeks.com.tr/urun/127314/pioneer-ts-g1644r-oto-hoparlor.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/127311/pioneer-ts-g1314r-oto-hoparlor.aspx
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.