|
|
30bintl civarında araç önerisi ? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
mazda3
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2013 Konum: mazda zoom zoom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2013 Saat 03:32 |
|
2009 model mazda 3 bulabilirsin 2. kasa
araba alacaksan peugeot otomobil alacaksan mazda 3 öneririm |
|
|
diğer araçlar benim gözümde sadece bir araba zoom zoom ise bir otomobil...
|
|
![]() |
|
Myth
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2013 Saat 17:21 |
1.4 tsi tiguan ' ın katalogda 8.9 lt yazıyor :) siz ona en az 10 deyin :) az olma ihtimali yok. Türkiye şartlarında vw fiyatını en haketmeyen araç bence. bmw-mercedes-audi lafım yok evi yazlığı sat al :)
|
|
|
Farkedilmek için Farklı olmak yetmez...
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2013 Saat 17:40 |
Samet a3lerde kronik bi sorun vardı diye hatırlıyorum. Şimdi vaktim yok ama akşam bakıcam
|
|
![]() |
|
elsoberano
4. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2013 Saat 23:13 |
|
hayırlı uğurlu olsun ali .
|
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2013 Saat 23:24 |
|
Teşekkürler beyler,
Aracı sadece test aşamasında kullandım sonra anahtarını almak nasip olmadı. Amcam keyfini çıakrır artık. Bu arada orkun abi akşam üzeri forumda gördüm seni tam ben kapıdan çıktım sen araba ile otoparktan çıkıyordun.. |
|
![]() |
|
elsoberano
4. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 Saat 00:44 |
evet kardeşim forumdaydım eryamandan otobandan geldim gelmişken foruma uğradım bauhausdan bişeyler almaya geldim bebeğin doğum tarihi yaklaştıkça alış verişte artıyor . ali bi kaç ay sonra kuzenimde amcanın araçtan almayı düşünüyor daha doğrusu yılbaşından sonra aracı tanıyınca araç hakkındaki yorumlarını paylaşırsan sevinirim . |
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 Saat 01:01 |
|
Zor işler abi :D allah kolaylık versin tatlı uğraşlar.
Sadece test sürüşünde biraz kullandım onun dışında daha görmedim diyebilrim. Amcam günde 10km yaptığı için onunda bir test şansı yok belki bayramda köye gelirse yorumlarnı alırım. Ferah bir araç 301 e tercih edilir. Daha kaliteli duruyor |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||