|
|
YOLDA GİDERKEN DİREKSİYONU ÇEVİRİNCE GELEN SES |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
tredi
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 Saat 12:31 |
|
DÜNKÜ 7. USTA İDİ. KONYADA USTA KALMADI. ŞANZIMAN DAN DİYE ŞÜPHELENİYORLAR. ÇIKMA ALACAĞIZ TAKACAĞIZ DİYORLAR. YA OLMAZSA DEYİNCE. ŞANSINDA DİYORLAR. USTALARIN KIT USTALIĞININ CEZASINI BİZ ÇEKİYORUZ. YAVAŞKEN GELMİYOR. 80-90 CİVARLARINDA GELİYOR. DAHA DA HIZLANINCADA KESİYOR. ŞANZIMAN BANA MANTIKLI GELMİYOR ZATEN.
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
pusutr
3. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 Saat 13:00 |
|
aks kafalarına baktırdınız mı?
|
|
![]() |
|
tredi
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 Saat 19:06 |
|
AKS I KOMPLE DEĞİŞTİRMİŞLER DENEMİŞLER OLMAMIŞ TEKRAR TAKMIŞLAR.FRENCİYE GÖTÜRMÜŞLER ROT BALANSCIYA GÖTÜRMÜŞLER. SON İKİ USTADA DA AYNI YÜZ İFADESİNİ GÖRDÜM. ÇARESİZLİĞİ ŞAŞKINLIĞI:) DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIK DİYORLAR. YA BU ADAMLAR İŞE YENİ BAŞLADI YADA GERÇEKTEN ENTERASAN Bİ SORUN. HOCAYA FALAN MI GÖTÜRSEK OKUTTURSAK MI ACABA:))
|
|
![]() |
|
pusutr
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2013 Saat 10:43 |
|
Merhaba. Ben burada bir kaç kişiye sordum :) Bana söylenen; araç genelde 80-90 km de gittiği için o noktada temas edene mekanik bir parçada sorun olmuş. ama hangi parça? her şey olabilir. bu durumda benim aklıma gelen şanzımanın 4. vites dişlisi....
|
|
![]() |
|
tredi
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2013 Saat 21:04 |
|
vitesi boşa alınca da aynı oluyor. bugun başka bir ustaya daha götürdüm sesi kesemezse para almayacak. bakalım bu usta yapabilecek mi. |
|
![]() |
|
pusutr
3. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 18:25 |
|
Sonucu merakla bekliyorum. Benim görüşüme göre usta, sorunu çözmeli. Usta parçayı değiştirip müşteriyi kaderine terk eden olamaz. Bu konuda hepimiz dirençli olursak, hiç kimse öyle atmasyon işler yapamaz.
|
|
![]() |
|
tredi
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 21:39 |
|
valla son ustayla acik konustum. Sende yapamazsan istedigin parayi yine veririm dedim ama hakkimi helal etmem. Arabayi dun biraktim seni ararim dedi iki gun oldu ses yok. yapamazsa onun yaparsa benim halim sıkıntıya gidiyor:)
|
|
![]() |
|
tongucuk
4. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 22:49 |
|
hocam sen hala bu seslemi uğraşıyorsun sana hala beyfendi ses felan yok psikolojik olarak siz ses duyuyorsunuz demedilermi
tamirciye sor bakalım senin bana tavsiye edeceğin bi psikiatr var mı die allah kolaylık versin malesef usta kalmamış türkiyede artık toplanıp fransaya götürürüz araçları |
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |