|
Peugeot 308 Alıcam Ama |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Malesef esp yok ...
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
kemalakkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dün araca bindim arkadaşlar güzel yani kemikli bir yapısı var ESP olmamasına çok üzüldüm ama yapacak bişey yo inşallah alıyorum bu aracı ALLAH Utandırmasın
|
|
Afgan Kurdu
|
|
Akeneton
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Her 308 için standart donanım diye biliyorum.
|
|
2003 1.4 hdi xr Sahra Sarısı mütevazi 307 :)
|
|
kemalakkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Valla inşallah sizin verdiğiniz bu tabloya göre vardır ama ben şase numarasını forumdan bi arkadaşa vermiştim oda saolsun bakmış sanırım yok dedi bana benim anlamadığım hangi verdiyonda var yani comfort modelinde yok ama neden bu donanımdaki versiyonda yokki neyse hayırlısı artık bugun kaporayı verdim inşallah ayın 25 inde yada 27 sinde felan alıcam kısmet artık
|
|
Afgan Kurdu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |