![]() |
|
Xenon hakkında ( resimler eklendi ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende ondan aldım sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar mtec xenonları taktım. yükseklik ayarını genelde 2 ya da 3. kademede kullanıyordum ama 1. kademeye indirdim sıkıntı yok. şuan için hiç sellektör aldığım olmadı :) en kısa sürede bilgisayarlı ayar da yaptıracağım.
şimdi amerikan park modülünü bekliyorum. belki yarın elimde olur. sisler ve kısalar 8000k oldu. amerikan park modülünü taktığım zaman parklarımı da turuncu mu yapsam yoksa 8000k xenon ile uyumlu güçlü beyaz led mi yapsam. şuanki ledler beyaz ama xenonların yanında çok aykırı oluyor. 5 ledli güçlü ledler var. bunları da tamamlim fotoları koyacağım :) tavsiyeleri bekliyorum :) |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Konu açıkken bende sorayım ; sislere elimdeki H7 8000K xenonları taktırabilirmiyim uyum sağlarmı?
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
geç de olsa fotoları ekledim :) sislerimde yükseklik ayarı yapılması gerekiyor o kesin. kısalarda da aydınlatmanın bittiği yerde orta kısımda turkuaz renkte bir nokta beliriyor. yükselik ayarını 1 2 ve 3. kademede denedim gitmiyor o nokta. kısalar için de ayar yaptırmam mı gerekiyor? |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende suzuki scooter var japon malı ama çin de toplanmış. Ben japon malı sağlamdır diye aldım:)Capon sa korkma Japonya da toplanmış Çin malı olsaydı bile yolda giderken egsoz falan düşerdi sanırım
![]() |
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
amerikan park dediginiz sinyal lambalarının oldugu yerde devamlı yanan mı? sinyal verirlen ne olucak yanıp sonuyor mu ozaman?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
markasını sormadım ama geçen hafta patlayan xenon farımı götürdüm adam gösterdim aynısı varmıdır die var ama aynı marka değil dedi 8000k fark olurmu yanmalarda die sordum olmaz dedi tek xenon far ampul 50 tl 2 yılda garanti veriyo bence marka yerine garanti vermesi daha iyi :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Biraz pahalı ama ben araçlarımda sürekli olarak phılıps kullandım. Seti en son 407 için sorduğumda 425tl idi. canbus özellikli olanıdır. Benim yıllardır iş yaptırdığım gülsuyundaki elektrik ustası kardeşimin tavsiyesi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |