![]() |
|
Amasra tarafında ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ooo afiyet olsun keyifler yerinde :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok bu degildi Ali. Bizimki deniz kenarinda idi. Ama eminim bu da cok iyidir. Zaten bi kere yeme. Bi burda ye bi de baska yerde ![]() |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
Merhaba arkadaşlar internet yoktu , o nedenle yeni gördüm mesajı Bartında yaşıyorum, o nedenle biraz bilgi vereyim.
Şimdi Amasrada balık yiyecek en iyi yer Mustafa Amcanın yeri en iyisidir. İnkumda deniz keyfi iyidir. Mugada görülmeli hatta orda bir restorant var tam yarım adanın üstünde çok güzeldir.manzara muhteşemdir. Akçakocadan gidiyorsanız mutlaka Karadeniz ereğliyi görmelisiniz. Rota: Düzce Akçakoca Karadeniz Ereğli Zonguldak ÇAycuma Bartın Amasra diğer yolda düzce bolu yeniçağ, Mengen Devrek Çaycuma Bartın AMasra Hayırlı yolculuklar iyi tatiller Amasra kalabalıkken çekilmez ! |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Herkese teşekkür ederimm.
Çok keyfili ama yorucu bir yolculuktu. Sabah 7de çıktık ankaradan 11 de ordaydık. İnkumuna indik ilk orada öğleye kadar denize girdik. Yalnız inkumunda bırakın arabayı nerdeyse biz kişi olarak yer bulamadık diyebilirm. SAnki bütün ankara praya akmış arabaların %90ı 06 plaka idi. Beklediğimden sıcaktı deniz. Yalnız dalga çok tehlikeli. Öğlen semaveri demleyip aparatif bişiler yedik. Tekrar denize girdik. Dalga yükselmesinden dolayı ufak bir tehlike atlattık ama sakinlik ve acil durum kontrolü sayesinde sıkıntı olmadan atlattık. Çok dikkatli olmak lazım. Benim diyen yüzücü bile sıkıntı yaşayabilir. Sonrasında 4 gibi çıkıp amaraya indik. burak hocamın dediği yoldan gittik ama amasraya girişte trafik başladı belediyenin oto parkına 20dk da anca indik. Park edip parkı çarşıyı fln gezdik. Mustafa amcanın yerine gittik ama saat 10da 2 saat sonrasına sıra verdiler önünde ekemk kuyuruğu gibi bir kuyruk vardı. Limana doğru girdik orada çeşm-i cihana girdik artık orası da fena değildi. Bir daha gidersem kesinlikle mustafa amcanın yerine uğrarım. Amasra dediğiniz gibi aşırı kalabalık. Adım atılmıyor. Saat 1 gibi çıktık halen trafik vardı. Yalnız çıkarken indiğimiz yol değilde diğer o çetrefillli yoldan çıktık. Benim için sorun yoktu aurisle sıkıntı yaşamıyorum ama arabadakiler baya laflandırlar. Yol olarak Ankara-Mengen-Bartın-İnkumu-Amasra şeklinde gittik. Herkesin hayatında bir kere gidip görmesi gereken yerlerden biri diyebilirm. Çok gezme imkanıımız olmadı denizde çok vakit geçirdik ve iyikide önce inkuma girmişiz dedik. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
alliiiiiii kaça patladı dostum?
"millet tatile gitmeyi biliyo arkadaş" bizde hem tatil hem bayramlaşma yaparız diye samsun ATAKUM da kayınçoya gittik. ertesi gün bir yağmur yağdı araba seyir halinde iken sele teslim oldu tekerleklerin hizasına kadar çıktı su sürüklenmeye başlayacak korkusu ile arabayı yüksek bir yere çekmeye çalıştık. ertesi gün sanki yağmur yağmamış gibi güllük gülistanlık bir hava arabayı tekrar yıkattım kontrol ettirdim bişi çıkmadı Allah'dan ama büyük tehlike atlattık ilk defa sel olayını canlı gözlerle gördüm. ama denize giremedim bütün sahil ÇAMUR
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi yakıt biraz çok yaktık onun dışında çok bir harcama olmadı. Balık diyarı olduğu için lokantaların fiyatlarıda buraya bakarak çok iyi. Geçmiş olsun sana da. Samsun taraflarıdnan bahsettiler kötü olduğunu da dün gün boyu biz yandık diyebilirim. Amasranın çok methini duyduğumuz için günü birlik gittik geldik. ZAten yer bulamazdık gece aşırı kalabalık bir yer. Küçük ve dar olduğundan kalabalığı kaldıracak bir yer değil. Turist pek yoktu ama hem inkumu da hem de amasrada arabaların %90ı rahat 06 plaka idi resmen küçük ankara olmuş orası. Aile ile sabahtan çıkılıp gidilebilir veya yol ve neresi gezilecek uğraşmayım dersen turlara da bakılabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |